صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۲۲۳۱۶۶
تاریخ انتشار : ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۲

گروه جامعه: مراسم رونمایی از ۳۵۰۰ متر فرش دستبافت برای حرم‌های مطهر اعتاب مقدسه ۱۲ اردیبهشت ماه در شهر کاشان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با حضور مقامات کشوری، مسئولان ستاد بازسازی عتبات عالیات و دست اندرکاران بافت فرش‌های دست‌بافت اهدایی به حرم‌های مطهر عتبات عالیات مراسم رونمایی از این فرش‌ها 12 اردیبهشت ماه همزمان با میلاد حضرت علی(ع) برگزار می‌شود.

واجدی‌نیا مدیر پروژه بافت فرش‌های عتبات عالیات در همین خصوص اعلام کرد: در این مراسم بیش از سه هزار و 500 متر فرش نفیس دستبافت توسط هنرمندان کاشانی و به همت متبرعین که هفته آینده به عراق منتقل می‌شود در معرض دید حاضرین قرار می گیرد.

وی خاطرنشان کرد: فرش‌های مذکور جزء هشت هزار متر مربع فرش‌هایی هستند که در پروژه ملی فرش بافی برای حرم‌های مطهر علوی، حسینی، عباسی، خیمه گاه، تل زینبیه و عسکریین بافته و به صورت مرحله‌ای به حرم‌های عتبات عالیات ارسال می‌شوند.

لازم به ذکر است، کارگاه‌های تهیه این اثرهای ارزشمند در منطقه محمد آباد و راوند کاشان قرار دارد.