صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۲۲۷۳۵۴
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۶:۴۰
صمصامی تشریح کرد:

گروه سلامت: یک متخصص سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سبک زندگی سالم، مصرف میوه و سبزیجات را از فاکتورهای مهم پیشگیری از بروز سرطان دانست.

مجید صمصامی، عضو مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) یکی از فاکتورهای مهم پیشگیری از سرطان را سبک زندگی سالم، مصرف میوه و سبزیجات در رژیم غذایی دانست و عنوان کرد: در سبک زندگی امروزی، تغذیه ناصحیح مردم یکی از عوامل عمده بروز سرطان‌هاست این در حالی‌ست که با تغییر سبک زندگی و مصرف میوه و سبزیجات تا حدود زیادی از این عوامل پیشگیری می‌شود.

وی با اشاره به غذاهای سریع‌الطبخ و خطر مصرف آنها اظهار کرد: آنچه که امروزه به عنوان غذاهای فست‌فودی یا سریع الطبخ شناخته می‌شوند سرطان‌زایی آنها اثبات شده است و قویا به مردم توصیه می‌شود مصرف این غذاها را کاهش دهند.

این فلوشیپ جراحی سرطان ادامه داد: غذاهایی که در داخل روغن‌های چند بار استفاده شده سرخ می‌شوند و نیز خوراک‌های کبابی که با حرارت مستقیم آتش طبخ می‌شوند به دلیل مواد آروماتیکی که در آن وجود دارد یکی از عوامل پدید آورنده سرطان های گوارشی به خصوص سرطان معده، که یکی از پیچیده ترین سرطان ها به لحاظ تشخیص و درمان است، می‌شوند.

وی ترکیب‌های نیتراتی در برخی غذاهای کنسرو شده را نیز از دیگر عوامل بروز سرطان دانست و گفت: یکی از توصیه‌هایی ما برای تغذیه سالم استفاده از غذاهای تازه طبخ شده و غیر کنسروی است غذاهای کنسروی به دلیل استفاده از نگهدارنده‌های نیتراتی می تواند خطر عمده‌ای را برای سلامت به وجود آورند.

صمصامی افزود: در حال حاضر شایعاتی در بین مردم وجود دارد که یکسری از میوه‌ها به دلیل استفاده از سموم گیاهی ناسالم بوده و زمینه‌ساز بروز سرطان‌اند، با بررسی های انجام شده اگر این میوه ها و سبزیجات کاملا شسته شود و در حین مصرف پوست آن‌ها را بگیرند کاملا سالم بوده و تهدیدی بر عیله سلامت محسوب نمی شوند.

وی یاد آورشد: این میوه‌ها و سبزیجات اگر شسته نشوند به دلیل وجود فسفات و ترکیبات نیترات در سموم مورد استفاده کشاورزان می تواند خطرات شدیدی را داشته باشند.

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی خاطر نشان کرد: امید‌ می رود مردم با استفاده از خود مراقبتی در تغذیه و به کار بردن اصول صحیح سبک زندگی، سلامت خود را حفظ کنند.