صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۲۲۷۴۳۱
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۴
کرمی خبر داد:

گروه جامعه: معاون فرهنگی مرکز رسیدگی به امور مساجد با اشاره به اینکه فقط ظرفیت مساجد مرکز شهر تهران پر شده است به علاقه‌مندانی که برای اعتکاف هنوز ثبت‌نام نکرده‌اند، توصیه کرد به مساجد سایر مناطق تهران سربزنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سعید کرمی، معاون فرهنگی مرکز رسیدگی به امور مساجد در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) اعلام کرد: برآورد ما از تعداد مساجد برگزار کننده اعتکاف در استان تهران، 600 مسجد است.

برخی از مساجد مجبور به لغو مراسم اعتکاف شده‌اند

وی ادامه داد: البته آمار نهایی بعد از مراسم اعتکاف اعلام می‌شود چرا که همین اکنون نیز برخی از مساجد به دلیل اینکه نتوانسته‌اند امکانات لازم برای برگزاری اعتکاف را فراهم کنند، مجبور به لغو مراسم خود شده‌اند.

حجت‌الاسلام کرمی در پاسخ به این سؤال که آیا ظرفیت مساجد استان تهران کاملاً پر شده است، گفت: ظرفیت پذیرش معتکف بیشتر مساجد مرکز شهر پر شده است اما علاقه‌مندانی که هنوز ثبت‌نام نکرده‌اند با مراجعه به مساجد شرق، غرب، شمال و یا جنوب تهران می‌توانند ظرفیت خالی پیدا کرده ثبت‌نام کنند.

وی اعلام‌ کرد: برآورد ما این است که اگر می‌خواهیم متقاضیان اعتکاف استان تهران را به طور کامل پوشش دهیم حداقل به 800 مسجد نیاز داریم بر همین اساس برنامه‌ریزی کرده‌ایم با توجه به فتوایی علما مبنتی بر امکان برگزاری اعتکاف در مساجد عادی (مساجدی که مسجد جامع نیستند) مساجد را برای آماده‌سازی امکاناتی از جمله سرویس بهداشتی، حمام و آشپزخانه و ... تشویق کنیم تا بتوانند مراسم اعتکاف را برگزار کنند.

مساجدی که هزینه اعتکاف آن را خیران می‌دهند بیشتر شده است

معاون فرهنگی مرکز رسیدگی به امور مساجد اعلام کرد: در سال جاری تعداد مساجدی که با رایزنی با خیران مراسم اعتکاف را رایگان برای مردم برگزار می‌کنند بیشتر شده است اما کماکان هستند مساجدی که از معتکفان هزینه‌های اعتکاف را می‌گیرند.

وی از خیران دعوت کرد که در برگزاری مراسم اعتکاف به مساجد کمک کنند و افزود: هیچ فضلی بالاتر از این نیست که خیری هزینه سفره افطار و سحر معتکفان را فراهم کند، چرا که جوانان ما در این فضا ساخته و تربیت می‌‌شوند.