در این دیدار که در آستانه سالروز میلاد حضرت علی علیه السلام صورت گرفت، ایشان با حضور در کنار مددجویان این آسایشگاه و تبریک روز پدر به پدران بستری شده در این مرکز، در ثبت لحظه هایی خوب برای این بیماران با اهدای گل و شیرینی کوشیدند و خاطره ای خوش برای آنان به جای گذاشتند.
عسگر پناهنده عضو شورای اسلامی باقرشهر هدف از این دیدار را ارج نهادن با مقام پدرانی دانست که از فرزندان خود با هردلیلی دور هستند و بعنوان مددجو در این مرکز بستری شده اند. وی با تبریک میلاد حضرت علی علیه السلام جایگاه پدر و مادر را جایگاهی تکرار نشدنی در طول زندگی هر فردی دانست و قدردانی از این دو فرشته زمینی را شکرگذاشتن به درگاه خدا دانست.
گفتنی است در این مراسم نائب رییس شورای اسلامی و عضو این شورا با اهدای گل و مصاحبت با این مددجویان روز پدر را نیز به ایشان تبریک گفتند.