صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۲۴۷۲۴۳
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۷

گروه بین‌الملل: دانش‌آموزان دبیرستان «برایرکلیف» نیویورک این هفته فرصت یافتند تا در مورد اسلام بیشتر بدانند و سؤالات خود را از بانوان مسلمانی که به مدرسه آن‌ها رفته بودند، بپرسند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «Daily Voice»، مدرسه «برایرکلیف» دبیرستانی در منطقه «برایرکلیف مانور» نیویورک است که میزبان این بانوان مسلمان بود.

جین کلر، یکی از معلمان این دبیرستان می‌گوید: این بانوان مسلمان که همگی دارای تحصیلات عالیه هستند، به مدرسه‌های مختلف می‌روند و دانش‌آموزان را با اسلام آشنا می‌کنند.

وی افزود: آن‌ها بسیار عالی هستند و واقعاً تصورات نادرست در مورد اسلام را زیر سؤال می‌برند.

کلر گفت: دانش‌آموزان فرصت یافتند تا ببینند که آنچه در تلویزیون ارائه می‌شود، اسلام نیست؛ اسلام حقیقتاً دین صلح است.

این بانوان ضمن تبیین این امر که داعش هیچ ارتباطی با اسلام ندارد، گوشه‌ای از تبعیض‌ها و آزار و اذیت‌هایی را که علیه آن‌ها به خاطر حجابشان اعمال می‌شود، بازگو کردند.