صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۲۵۴۹۴۹
تاریخ انتشار : ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۹
در دیدار عماد با آیت‌الله‌العظمی علوی گرگانی عنوان شد:

گروه حوزه‌های علمیه: آیت‌الله‌العظمی علوی گرگانی در دیدار معاون پژوهش حوزه با وی ضمن تقدیر از پژوهش‌های صورت گرفته در حوزه بر ضرورت اهتمام بیشتر به آن تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) آیت‏‌الله العظمی علوی گرگانی امروز 14 اردیبهشت در دیدار معاون و مدیران پژوهش حوزه‌های علمیه سراسر کشور با اشاره به جایگاه مهم پژوهش گفت: با پیروزی انقلاب اسلامی زمینه مناسب در جهت فعالیت اصحاب علم و تحقیق در جامعه پدید آمد در حالی که در زمان پهلوی اختناق زیادی در فضای علمی و پژوهشی وجود داشت.

این استاد حوزه تصریح کرد: قبل از انقلاب میان حکومت و دانشگاه و حوزه شکاف عمیقی وجود داشت به همین دلیل علم و دانش پاسخگوی نیازهای کشور نبود و اثری در جامعه نداشت اما با انقلاب اسلامی به تدریج علم بومی ارزش و جایگاه خود را به دست آورد و حوزه و دانشگاه به یکدیگر نزدیک شد.

وی با تقدیر از فعالیت‌های انجام شده در حیطه پژوهش در حوزه‌های علمیه اظهار کرد: مسئولان پژوهشی اقدامات ارزشمندی در جهت تحقیق و پژوهش در میان طلاب انجام داده‌اند این اقدامات باید به طور پایدار ادامه یابد.

آیت الله علوی گرگانی گفت: تولید علم و پژوهش یک نعمت با ارزشی است که باید آن را غنیمت شمرد در این راستا دانشگاه و حوزه‌های علمیه از ظرفیت‌های مهم دانشجویی و طلاب در اعتلای علم و دین بهره بگیرند.

وی توجه به جوانان در عرصه پژوهش را مورد توجه قرار داد و افزود: جوانان با استعدادی در کشور هستند که می‌توانند با استعداد و نبوغ خود مشکلات را حل کنند در این راه باید به حمایت و هدایت آنان پرداخته شود.

این استاد حوزه یادآور شد: مسئولان پژوهشی از نظرات مراجع و علما در رسیدن به اهداف استفاده کنند.

فعالیت 122 نشریه

همچنین در این دیدار حجت‌الاسلام والمسلمین علی عماد، معاون پژوهش حوزه در سخنانی از فعالیت 122 نشریه علمی و پژوهشی در حوزه خبر داد و گفت: همچنین بیش از 150 موسسه علمی و پژوهشی در قم فعالیت دارند و در عرصه‌های گوناگون ملی و بین‌المللی مشغول کار هستند.

وی جشنواره علامه حلی را یکی از ظرفیت‌های پژوهشی حوزه برشمرد و اظهار کرد: در هفتمین دوره این جشنواره که امسال برگزار می‌شود و مراحل اجرایی آن در حال فعالیت است تاکنون 12 هزار اثر به دبیرخانه رسیده است.

وی بر لزوم روند کاربردی تر شدن پژوهش های حوزه تاکید کرد و افزود: هم اکنون خروجی‌های خوبی را در این زمینه شاهد هستیم و آن را توسعه خواهیم داد.