صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۲۵۶۰۵۸
تاریخ انتشار : ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۵:۱۷
فرج‌زاده:

گروه سلامت: رئیس مرکز طب، قرآن و حدیث دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) اظهار کرد: پزشکان باید با موارد اخلاقی و قانون‌هایی که در قرآن به آنها اشاره شده است آشنا شوند و به آنها التزام عملی داشته باشند.

داوود فرج زاده، رئیس مرکز طب، قرآن و حدیث دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) خواستار نظارت دولت بر اخلاق حرفه‌ای پزشکان شد و اظهار کرد: اسلام برای سلامت اخلاقی جامعه یکسری وظایف را برعهده حکومت گذاشته است.

وی افزود: در این رابطه مسئولان باید نظارت ویژه‌ای داشته باشند و دولت و مجلس نیز باید قوانین مدونی را در این زمینه تدوین کنند.

قرآن و منابع دینی درمان تهاجمی را مردود می‌دانند
فرج زاده با اشاره به تأکید منابع دینی بر موضوع اخلاق عنوان کرد: منابع دینی ما مباحث زیادی در رابطه با اخلاق دارد، قرآن برای انسان ارزش ویژه‌ای قائل بوده و برای همین در دستورات دینی روش‌های تهاجمی در مداوای بیماران توصیه نمی‌شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) با بیان تفاوت دیدگاه‌ها در میان پزشکان مبنی بر استفاده از قرآن و منابع دینی در امر سلامت گفت: بعضی از پزشکان اعتقاد دارند دین اسلام و به ویژه قرآن در زمینه بهداشت و رعایت اصول اخلاق حرفه‌ای توصیه هایی دارد و به هیچ عنوان وارد درمان نمی‌شود این در حالیست که وجود فقه پزشکی تأییدی است بر وجود توصیه های اخلاقی، بهداشتی و درمانی به طور همزمان است.

وی با بیان لزوم آموزش اخلاق در حوزه پزشکی خاطر نشان کرد: پزشکان باید با موارد اخلاقی و قانون‌هایی که در قرآن به آنها اشاره شده است آشنا شوند و به آنها التزام عملی داشته باشند.