صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۲۶۰۶۱۵
تاریخ انتشار : ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۲
عالم اهل سنت لبنانی:

گروه بین‌الملل: شیخ ماهر عبدالرزاق، عالم اهل سنت لبنانی و رئیس جنبش اصلاح و وحدت لبنان برانگیختن اختلافات مذهبی و دامن زدن به فتنه دینی را تنها در راستای منافع رژیم صهیونیستی دانست.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «النشره»، شیخ ماهر عبدالرزاق با تأکید بر لزوم آگاهی سیاستمداران و علمای دین از شرایط ویژه منطقه و مقابله با چالش‌های مختلف، اظهار داشت: همگان باید با مد نظر قرار دادن مصالح ملی لبنان گفتمان تحریک‌آمیز مذهبی و فرقه‌ای را کنار بگذارند.

وی در ادامه همکاری ارتش سوریه و لبنان برای حفظ امنیت مرزهای مشترک را خواستار شد و گفت: مقابله با تهدیدهای تکفیری و مصالح مشترک دو کشور ایجاب می‌کند که ارتش لبنان و سوریه به همکاری با یکدیگر بپردازند.

این عالم سنی لبنانی حفظ یکپارچگی ملی برای ادامه زندگی مسامت‌آمیز را از ضروریات امروز لبنان برشمرد و گفت: همه باید به پشتیبانی از ارتش لبنان برای دفاع از مرزهای لبنان بپردازند و اجازه تضعیف این نهاد حکومتی را ندهند.