صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۲۶۰۷۳۲
تاریخ انتشار : ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۰

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول کمیته بانوان سی‌ودومین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم از افزوده شدن بخش بین‌الملل به ششمین همایش بانوان قرآنی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از ستاد خبری سی و دومین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم، معصومه فرزانه، دبیر ششمین همایش بانوان قرآنی با بیان اینکه برای اولین بار همایش تجلیل از بانوان فعال قرآنی با افزوده شدن بخش بین‌الملل برگزار می‌شود، گفت: در این بخش تاکنون 50 رزومه از بانوان فعال قرآنی جهان اسلام، دریافت شده است.
وی افزود: هم اکنون مراحل داوری در حال انجام است که مقرر شده در این بخش سه برگزیده داشته باشیم.
فرزانه از برگزاری نشست هم‌اندیشی بانوان فعال قرآنی در روز 21 اردیبهشت ماه به دبیری علمی خزعلی و با حضور لاله افتخاری، رئیس فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی خبر داد و گفت: این هم اندیشی با رویکرد ارتقای فعالیت‌های قرآنی بانوان و با نگاهی به چالش‌ها برگزار خواهد شد.