صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۲۷۶۸۰۱
تاریخ انتشار : ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۷:۰۱
مهدیان خبر داد:

گروه اجتماعی: معاون برنامه‌ریزی، نظارت و ارزیابی ستاد اقامه نماز کشور از شناسایی ۵۰۰ یاور نماز در سطح کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، سیدعلی مهدیان، معاون برنامه‌ریزی، نظارت و ارزیابی ستاد اقامه نماز کشور روز 19 اردیبهشت‌ماه در جلسه هیئت داوران ستاد اقامه نماز استان که با حضور داوران نظارت و ارزیابی دستگاه‎های اجرایی استان برگزار شد، گفت: ستاد اقامه نماز کشور یک دستگاه حاکمیتی است که با توجه به فرموده‎های مقام معظم رهبری تشکیل شده است.

وی اظهار کرد: اوایل اجرای آئین‌نامه دولت هدف تشکیل ستاد پشتیبانی بود که از اجلاس سیزدهم و پیام مقام معظم رهبری به آن اجلاس، هدف و رویه ستاد تغییر پیدا کرد و به سمت نماز پیش گرفت.

مهدیان افزود: در نظر داریم فرآیند نظارت در حوزه نظارت و ارزیابی را توسعه دهیم و در این زمینه یک سامانه با عنوان موقت «صدای نماز» برای ارتباطات مردمی سطح کشور با ستاد اقامه نماز در نظر گرفته‌ایم که در این زمینه از ظرفیت یاوران نماز بهره‎گیری می‎شود.

معاون برنامه‌ریزی، نظارت و ارزیابی ستاد اقامه نماز کشور اظهار کرد: تاکنون 500 یاور نماز در کشور شناسایی شده است که از آنان برای تکمیل نظارت‎ها استفاده می‎کنیم.

مهدیان با اشاره به راه‌اندازی سامانه تحت‌ وب «سجاده» به‌صورت پایلوت، تصریح کرد: این سامانه به‌منظور ارتباط دبیران دستگاه‌ها با ستاد اقامه نماز کشور در راستای تسریع و تسهیل در ارزیابی و همچنین، ارائه گزارشات دبیران راه‌اندازی شده است.

وی اهداف نظام جامع را ارزیابی کمیت‌ها، کیفیت‎ها و روش تعاملی سازمانی دانست و افزود: دستگاه‌ها باید با هدف‌گذاری منطقی وارد عمل شوند و میزان انحراف از عمل را مشخص کنند.

مهدیان همچنین، سیاست و رویکردهای ستاد اقامه نماز را ترویج آئین‌نامه‎ها دانست و گفت: سیاست‎ها و برنامه‎ها در حوزه‎های مختلف بیش‎تر بهره‎گیری از نیروهای مردمی، آموزش و پرورش، دانشکده فرهنگی، فرهنگیان است که متناسب با نیازهای سال اجرا می‎شوند.