صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۲۷۸۸۷۵
تاریخ انتشار : ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۱
استاندار هرمزگان:

گروه سیاسی: امروز نیروهای مسلح ما هم به علم و فناوری روز و هم به سلاح ایمان مجهز هستند که هر دو مقوله می‌تواند تکمیل‌کننده کار نیروهای مسلح باشد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از هرمزگان، دکتر جاسم جادری، استاندار هرمزگان ظهر دیروز، 19 اردیبهشت‌ماه در دیدار با اساتید و دانشجویان دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران (دافوس آجا) با بیان اینکه نیروهای مسلح کشورمان همواره مدافع اسلام و نظام و انقلاب اسلامی بوده‌اند، عنوان کرد: ارتش جمهوری اسلامی ایران در طول دوران پس از انقلاب اسلامی، ولایت‌مداری و وفاداری و اعتقاد خود به اسلام و ولایت فقیه را ثابت کرده است.

وی ادامه داد: امروز نیروهای مسلح ایران به‌عنوان یک نیروی بازدارنده قوی در منطقه محسوب می‌شوند و اقتدار نیروهای مسلح در کنار پشتوانه مردمی موجب شده تا دشمنان جرأت نگاه چپ به خاک میهن اسلامی را نداشته باشند.

استاندار هرمزگان افزود: پشتوانه مردمی نیروهای مسلح مسئله بسیار مهمی است که موجب افزایش روحیه و اقتدار نیروهای مسلح در انجام فعالیت‌هایشان خواهد شد.

جادری با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران از قدرت معنوی و الهی برخوردار است، تصریح کرد: این امر موجب شده تا تمامی نقشه‌های دشمنان علیه ملت ایران نقش برآب شده و به نتیجه نرسد و ما نیز نباید از راه الهی منحرف شویم.

وی گفت: نیروهای مسلح باید براساس اعتقاد و ایمان و همچنین، استفاده از دانش روز وظایف خود را انجام دهند که خوشبختانه امروز نیروهای مسلح ما هم به علم و فناوری روز و هم به سلاح ایمان مجهز هستند که هر دو مقوله می‌تواند تکمیل‌کننده کار نیروهای مسلح باشد.