صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۲۸۰۰۰۱
تاریخ انتشار : ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۷
قره شیخ‌لو:

کانون خبرنگاران نبأ: رئیس سازمان دارالقرآن‌الکریم با اشاره به معضلات فرهنگی و اجتماعی کشور، تنها راه‌حل این گرفتاری‌ها را نسخه‌های قرآنی دانست و گفت: ما در شرایط فعلی کشور نیاز به یک بسیج قرآنی داریم.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، مهدی قره‌ شیخ‌لو، رئیس سازمان دارالقرآن‌الکریم کشور، 19 اردیبهشت‌ماه در همایش تجلیل از پیشکسوتان، مدیران و مربیان قرآنی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به ظرفیت‌های قرآنی این استان گفت: در استان شما اساتیدی وجود دارند که از افتخارات کل کشور هستند و این نشان می‌دهد که ظرفیت‌های فراوانی در امر قرآن کریم وجود دارد که باید آن ظرفیت‌های نهفته را استفاده کرد.

وی با تبریک هفته بزرگداشت مقام معلم در مورد وظیفه یک معلم قرآن، بیان کرد: معلم قرآن باید متعلم خود را به آداب قرآنی متخلق کند. کلاس‌های روخوانی، صوت و لحن و ... همه پیش‌نیاز هستند و آموزش اصلی، آموزش زندگی قرآنی است که این همان سبک زندگی اسلامی مورد تأکید مقام معظم رهبری است.

قره شیخ‌لو همچنین ارتباط با قرآن را که باید در مؤسسات قرآنی آموزش داده شود را در سه مرحله دانست و ادامه داد: اولین مرحله این است که همان‌گونه که خدای متعال فرموده هر چقدر میسر است قرآن بخوانید که این پله اول ارتباط با قرآن است و همه بزرگان دین ما هم به این امر اهتمام ویژه‌ای داشته‌اند. مرحله دوم تدبر و تلاوت قرآن است که درباره این امر گاهی خداوند سبحان انسان را توبیخ کرده «أَفَلاَ یَتَدَبَّرُونَ الْقُرْآنَ» و سوم نیز تلاش برای اینکه این تأملات و تدبرها را در زندگی‌مان متجلی کنیم و زندگی قرآنی داشته باشیم.

رئیس سازمان دارالقرآن‌الکریم در پایان سخنان خود با اشاره به معضلات فرهنگی و اجتماعی کشور از جمله آمار بالای طلاق و مصرف مواد مخدر، تنها راه‌حل این گرفتاری‌ها را نسخه‌های قرآنی دانست و گفت: ما در شرایط فعلی کشور نیاز به یک بسیج قرآنی داریم و برای این امر همه مرد مسئول هستند و روز قیامت باید پاسخگو باشند.

در بخش دیگری از این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین نکونام، نماینده ولی فقیه و رئیس شورای فرهنگ عمومی استان ضمن تشکر از همه زحمات فعالان قرآنی استان، اظهار کرد: ما باید این میدان مسابقه خیر را گسترش دهیم و شورای سیاست‌گذاری برنامه‌های قرآنی می‌خواهد قرآن را به یک فرهنگ عمومی تبدیل کند و ما باید در استان به جایی برسیم که هرکس در هر نقطه‌ای خواست در محضر قرآن باشد میدان برایش آماده و گسترده شود.

امام جمعه شهرکرد با اشاره به حدیثی از امام حسن مجتبی(ع) که می‌فرمایند «این قرآن در قیامت ظاهر می‌شود و در حال امامت و رهبری، عده‌ای را که حلال قرآن را حلال شمرده‌اند و حرام آن را حرام، به بهشت هدایت می‌کند و عده دیگری را که حدود قرآن را تضییع کرده‌اند به دوزخ می‌فرستد»، ادامه داد: متأسفانه امروز مشاهده می‌کنیم در جامعه ما برخی آداب و رسوم غلط وجود دارد که کاملا عکس حدود قرآنی هستند.

در ادامه این مراسم که به همت دارالقرآن‌الکریم استان چهارمحال و بختیاری در محل سالن بلاغ اداره‌کل تبلیغات استان برگزار شده بود از پایگاه اطلاع‌رسانی رسمی دارالقرآن‌الکریم استان و همچنین مستند قرار دل که به معرفی عیسی خورشیدی یکی از مفاخر قرآنی استان چهارمحال و بختیاری می‌پردازد رونمایی شد.

در پایان مراسم ۳۰ نفر از پیشکسوتان، مدیران و مربیان قرآنی استان چهارمحال و بختیاری تجلیل شدند.