صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۲۸۶۴۰۵
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۷

شعب خارجی: همایش بین‌المللی با موضوع برقراری صلح و هماهنگی متقابل در سایه تعلیمات قرآنی به همت بنیاد خیریه «ویزدام» هند، ۱۱ خرداد‌ماه سال جاری برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، زینت شوکت علی، ادیب معروف اسلامی در هند، با حضور در خانه فرهنگ ایران در بمبئی هند، با مهدی زارع بی‌عیب، مسئول این خانه فرهنگ دیدار و گفت‌وگو کرد.
زینت شوکت علی، رئیس بازنشسته بخش مطالعات اسلامی در دانشگاه خاویرز Xaviers بمبئی، ادیب معروف اسلامی است. وی تاکنون به بسیاری از کشورها برای مشارکت در گردهمایی‌های ملی و بین‌المللی سفر کرده است.
وی مؤسسه خیریه‌ای به نام بنیاد «ویزدام» را پایه‌گذاری کرده است. این مؤسسه بدون بودجه اولیه پایه‌گذاری شده؛ اما افراد زیادی با اهدای وجه نقد و مساعدت‌های معنوی از زحمات و تلاش‌های او حمایت کرده‌اند.
شوکت علی در این دیدار، مسئول خانه فرهنگ ایران در بمبئی را از برنامه آینده مؤسسه‌اش در خصوص همایش «صلح میان فرق مختلف اسلامی» که روز سه‌شنبه، 11 خرداد در کتابخانه کریمی انجمن اسلام، برگزار خواهد شد، مطلع کرد.
به گفته زینت شوکت علی، در این همایش جمعیتی در حدود 150 نفر از اندیشمندان و سران مذهبی از شاخه‌های مختلف اسلامی همچون، شیعه، بوهره‌های سنی و اهل حدیث و ... در خصوص برقراری صلح و هماهنگی متقابل در سایه تعلیمات قرآنی گردهم خواهد آمد.
همچنین سخنرانی‌ها و جمع‌بندی‌های این مراسم منتشر و در بین غیرمسلمانان و کودکان توزیع خواهد شد تا برداشت نادرست و درک اشتباه آنان از اسلام تصحیح شود.
زینت شوکت علی، به‌طور رسمی از نماینده فرهنگی ایران در بمبئی هند دعوت کرد تا در این همایش حضور داشته باشند.
برنامه دیگر شوکت علی با همکاری مؤسسه «هراس» دانشکده «سنت زویر» و گروه تاریخ و فرهنگ، با موضوع تمدن پارس و ایران، خواهد بود.
این بانوی هندی برای این دوره از خانه فرهنگ اسلامی ایران در بمبئی درخواست کرد، فیلم و منابعی با موضوع ایران، تمدن پارسی (باستانی و مدرن)، هنر، فرهنگ، موسیقی، شعر و زندگی روزمره مردم در اختیار وی قرار دهد.
این برنامه یک دوره کوتاه در خصوص پارس و ایران خواهد بود که دانشجویان تاریخ و ارتباطات را در شناخت ایران، کمک خواهد کرد.
در این دیدار همچنین درباره همکاری متقابل خانه فرهنگ ایران در بمبئی و شوکت علی، مذاکراتی صورت گرفت و پیشنهاد برگزاری برنامه موسیقی صوفی در هفته فرهنگی ایران و هند ارائه شد که مورد استقبال قرار گرفت.