صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۲۸۷۵۵۳
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۹

گروه جامعه: یک ساعت آب و اراضی، وقف هزینه‌های حرم حضرت ابوالفضل(ع) شد و یک پدر شهید ملک خود را به نیابت از فرزند شهیدش وقف کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حجت الاسلام دادخدا خدائی، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان بیرجند و درمیان گفت: می‌توان با نشر فرهنگ وقف و آشنا کردن مردم از فواید اخروی آن، فرهنگ‌سازی خوبی را در این زمینه انجام شود،

وی اظهار کرد: کربلایی حسن تخویجی، واقف نیک اندیش یک ساعت آب و اراضی از چاه عمیق روستای تخویج را وقف کرد.

خدائی با بیان اینکه این موقوفه با نیت عزاداری در روز تاسوعا و هزینه های حرم حضرت ابوالفضل(ع) در کربلای معلی وقف شده است، بیان کرد: اصل مسئله وقف آنطور که در روایات آمده صدقه جاریه است، یعنی کار خیری انسان انجام می دهد و تا روز قیامت ثواب آن در نامه اعمالش نوشته می‌شود.

پدر شهید ملک خود را به نیابت از فرزند شهیدش وقف کرد

همچنین نیکوکار «حاج علی محمد میرزائی» پدر شهید عباس محمد میرزایی در اقدامی خیر خواهانه و خداپسندانه ملک خود را به نیابت از فرزند شهیدش وقف مسجد شهر انار کرد.

مورد وقف مذکور شامل قطعه زمین مشجر درختان پسته ای مثمر به مساحت یک هزار متر مربع و در روستای هاشم آباد این شهرستان واقع شده است.

واقف همچنین سهم خود از یک رشته آب قنات را جهت آبیاری این درختان قرار داده است.

واقف در متن وقف نامه در آمد حاصل از محصولات این باغ را جهت تامین هزینه های جاری برنامه های فرهنگی، آموزشی و مذهبی بر مسجد حضرت ابوالفضل(ع) شهر انار قرار داده است.