صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۲۸۸۷۱۸
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۹:۳۲
سیدمصطفی حسینی:

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه اظهار کرد: باید احساس نیاز مردم به آموزش و یادگیری قرآن را تقویت کنیم تا فرهنگ قرآنی در جامعه توسعه پیدا کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمصطفی حسینی، رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه در جلسه هم‌اندیشی بررسی سیاست‌های ارتقای فعالیت‌های قرآنی بانوان با نگاهی به چالش‌ها و راهکارها که بعد از ظهر امروز، 21 اردیبهشت‌ماه برگزار شد، اظهار کرد: یکی از اتفاقات مهم در فضای فرهنگی کشور، فرهنگ‌سازی برای احساس نیاز به آموزش و یادگیری قرآن کریم و معارف قرآنی است.
وی افزود: به عنوان مثال زمانی که حوزه سلامت را در جامعه برجسته می‌کنیم چرخه نیازمندی ما که باید در حوزه سلامت به حرکت در بیاید، سروسامان پیدا می‌کند؛ چرا که اگر مردم نیازمندی خود را نسبت به چیزی درک کنند اگر یک روز از آن خدمات بهره‌مند نشوند و نیاز آنها در آن حوزه تأمین نشود با مشکل روبه‌رو می‌شوند .
حسینی ادامه داد: اگر چه امروز کشور ما یک کشور اسلامی است اما هنوز بخش عمده‌ای از مردم نسبت به قرآن احساس نیاز ندارند و آموزش و یادگیری قرآن به یک نیاز در جامعه تبدیل نشده است.
وی در ادامه گفت: اگر مؤسسات قرآنی برای مدتی تعطیل شوند اتفاق خیلی مهمی در امور یومیه مردم رخ نمی‌دهد و مردم به مشکل بر نمی‌خورند؛ باید همانطور که مردم نسبت به مجالس اهل بیت(ع) اخساس نیاز می‌کنند نسبت به قرآن نیز آن احساس نیاز را داشته باشند اما متأسفانه آنطور که باید احساس نیاز به قرآن نداریم.
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه با عنوان این مطلب که برای توسعه قرآن در جامعه نیازمند فرهنگ‌سازی هستیم، اظهار کرد: تا زمانی که به بحث حجاب، قرآن و فرهنگ در کشور توجه زیادی نمی‌شود و اگر بودجه کمی هم به این امر اختصاص پیدا کند آنطور که باید صرف این امور نشود، نمی‌توانیم انتظار داشته باشیم بوستان و گلستان قرآنی به وجود آید؛ اگر هم تا به امروز کارهای قرآنی خوبی در کشور انجام شده و پیشرفت‌های خوبی در این عرصه داشته‌ایم به لطف خداوند و علم‌داری رهبر معظم انقلاب بوده است.
وی با اشاره به مطالبه مقام معظم رهبری در خصوص تربیت 10 میلیون حافظ قرآن کریم در کشور، گفت: بعد از فرمایشات مقام معظم رهبری سازمان‌ها و نهادها کارهایی در حوزه تربیت حافظان قرآن آغاز کردند اما آن زمانی که هنوز سازمان‌ها به این حوزه ورود پیدا نکرده بودند موسسات قرآنی صدها و هزاران حافظ قرآن در اجزاء مختلف تربیت می‌کردند که این امر نشان از اهمیت مؤسسات قرآنی در امر آموزش قرآن کشور دارد.
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف اظهار کرد: برخی از مؤسسات قرآنی بدون اینکه از جهت سخت‌افزاری قوی باشند اما از نظر نرم‌افزاری کارهای خوبی انجام داده‌اند که البته لازم است توجه به مؤسسات قرآنی بیشتر شود و این مؤسسات مورد حمایت‌های بیشتری قرار بگیرند.
وی در این بخش از سخنان خود با اشاره به برگزاری مسابقات بین‌المللی قرآن جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد: مسابقات بین‌المللی قرآن بعد از سی و دو دوره تا چه میزان به ارتقای فعالیت‌های قرآنی کمک کرده است؟ باید در کنار برگزاری چنین مسابقاتی، عمق فعالیت‌های قرآنی را افزایش دهیم و حمایت‌های لازم برای توسعه فعالیت‌های قرآنی را داشته باشیم.