صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۰۵۴۱۰
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۳
نماینده نابینای فیلیپین در مسابقات قرآن:

گروه بین‌الملل: سال ۲۰۰۱ در سن ۱۷ سالگی حفظ قرآن را آغاز کردم و به مدت ۷ ماه توانستم حافظ کل قرآن کریم شوم.

عسگری دوماگای علوی، نماینده نابینای کشور فیلیپین در رشته حفظ کل سی‌ودومین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) با بیان این مطلب گفت: من کل قرآن را با گوش‌ دادن به فایل‌های صوتی اساتید قرآن کریم حفظ کردم.

وی می‌گوید: به صدای اساتید مختلف از جمله هانی الرفاعی، محمد صدیق المنشاوی و بسیاری دیگر گوش می‌دادم و با آن‌ها آیات قرآن را حفظ می‌کردم.

این حافظ 30 ساله قرآن کریم گفت: هر روز حدود 6 ساعت به تمرین قرآن می‌پرداختم تا اینکه کل قرآن در ذهنم نقش بست.

وی افزود: اکنون نیز به صورت روزانه به تلاوت قرآن کریم می‌پردازد.
عسگری دوماگای در ادامه گفت: بسیار خوشحالم که در مسابقات ایران شرکت‌کرده‌ام و اولین بار است که در این مسابقات حضور یافته‌ام.

وی افزود: فضای مسابقات بسیار خوب است و  من از اجرای خود راضی بودم اما فکر نمی‌کنم مقامی را کسب کنم.
عسگری دوماگای با اشاره به تأثیر قرآن در زندگی خود می‌گوید که قرآن نور زندگی من است و هرچه دارم به برکت قرآن بوده است.

عبدالجلیل امرون، نماینده کشور فیلیپین در رشته قرائت نیز عنوان کرد که 42 سال دارد و از کودکی یادگیری قرآن کریم را آغاز کرده است.

وی گفت: «از میان اساتید قرآن کریم به قرائت استاد عبدالباسط علاقه دارم و قرائت را از امام حسن شریف نور، عالم شهر «مراوی» در میندانائو در جنوب فیلیپین فراگرفته‌ام».

امرون افزود: از قرائت خود در مسابقات قرآن ایران راضی بودم، اما با توجه به سابقه موفقیت نمایندگان ایران در این مسابقات فکر می‌کنم که باز هم نمایندگان ایران مقام بیاورند.

قاری فیلیپینی گفت: این دومین بار است که در مسابقات بین‌المللی قرآن ایران شرکت می‌کند. پیش از آن نیز دو بار در مسابقات بین‌المللی قرآن مالزی و یکبار در مسابقات بین‌المللی قرآن اندونزی شرکت‌ کرده‌ است.

وی می‌گوید: تفاوت مسابقات ایران با مسابقات اندونزی و مالزی این است که در اینجا نحوه رفتار با همه شرکت‌کنندگان به صورت یکسان و در سطح بالایی است.

امرون گفت: این مسابقات به خاطر کنار هم قرار دادن همه مسلمانان از همه مکاتب و فرهنگ‌ها در کنار هم و در فضایی دوستانه نمونه خوبی برای وحدت اسلامی می‌تواند باشد.

وی عنوان کرد: در منطقه مسلمان‌نشین میندانائو در فلیپین مؤسسات و دانشگاه‌های اسلامی و قرآنی متعددی وجود دارد که با سرمایه‌گذاری افراد علاقمند اداره می‌‌شوند.