صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۰۶۴۴۲
تاریخ انتشار : ۰۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۰
آیت‌الله طه‌محمدی:

گروه سیاسی: نماینده ولی فقیه در استان و امام‌جمعه همدان با بیان اینکه حسن خلق ارزشمندترین سرمایه بشر است، گفت: برترین فضلیت برای مرد مهرورزی و محبت به همسر و فرزندان است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، آیت‌الله غیاث‌الدین طه‌محمدی، نماینده ولی فقیه در استان و امام‌جمعه همدان جمعه، یکم خرداد‌ماه در خطبه‌های نماز جمعه همدان گفت: یکی از دلایلی که باعث افزایش آمار طلاق در کشور شده این است که زن و مرد عشق‌ورزی و مهر ورزیدن به یکدیگر را نیاموخته‌اند، درحالیکه حسن خلق ارزشمندترین سرمایه بشر است و برترین فضلیت برای مرد مهرورزی و محبت به همسر و فرزندان است.

وی افزود: زندگی زناشویی تنها برطرف کردن غرایز نیست، اگر بنیاد خانواده بر اساس فضیلت بنا نهاده شود خانواده هیچ‌گاه از هم نمی‌پاشد و فرزندان طلاق سربار جامعه نمی‌شوند، جریان عشق حضرت رباب به اباعبدالله الحسین(ع) بزرگترین درس برای بشریت در حمایت از کانون مقدس خانواده است.

امام‌جمعه همدان یکی از مصداق‌های جاهلیت مدرن را خودکشی عنوان و بیان کرد: با پیشرفت‌های علمی دنیا می‌بینیم که به علت جاهلیت مدرن امروز آمار خودکشی بالا رفته که این موضوع نشان‌دهنده ضعف انسان در تحمل سختی‌های زندگی است.

آیت‌الله طه‌محمدی بیان کرد: چشم روزگار شجاعتی همچون شجاعت امام حسین‌(ع) را ندیده است، و به گفته یک دانشمند هندی شجاعت مانور دادن در میدان جنگ نیست بلکه ایستادن در برابر سخت‌ترین شرایط زندگی نیز شجاعت است.

وی با بیان اینکه امروز آنچه در بازار بشریت کمیاب شده «غیرت» است، اظهار کرد: امروز پاسداران به‌عنوان شاگردان مکتب امام حسین(ع) باید سراسر وجودشان غیرت‌الله باشد، همچنین، امروز روز بهره‌وری و بهینه‌سازی در مصرف است‌، بهره‌وری و نگهداری دو حلقه مفقوده در کشور است به طوری که متأسفانه در بهره‌وری ضعیف عمل می‌شود.

امام‌جمعه همدان در پایان به برگزاری هر چه پرشور‌تر جشن‌های اعیاد شعبانیه تأکید کرد و گفت: مراسم‌های جشن یکی از بهترین شعائر دینی مسلمانان است و جشن‌های خوبی در شب‌های گذشته در همدان برگزار شده که امیدواریم در جشن نیمه شعبان بتوانیم خوب بدرخشیم و شهر را غرق در نور و شادی کنیم.