صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۰۹۱۵۸
تاریخ انتشار : ۰۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۱
از سوی بیت‌القرآن امام علی(ع) قم انجام گرفت؛

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مرحله اول طرح آموزشی «قرآن در خانه» برای ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی(ره) اجرا شد.

علیرضا خسروی، عضو هیت مدیره بیت‌القرآن امام علی(ع) قم در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن اعلام این خبر گفت: مرحله اول طرح آموزشی «قرآن در خانه» ویژه کارکنان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی(ره) اجرا شد.

وی با اشاره به اینکه پاسخنامه مرحله اول به این مؤسسه ارسال شده است، اظهار کرد: 10 هزار نفر از کارکنان از این طرح آموزش بهره‌ برده‌اند که پس از تصحیح پاسخ‌نامه‌ها، کارنامه‌های شرکت‌کنندگان صادر می‌شود.

خسروی تصریح کرد: طرح آموزشی «قرآن در خانه» روش غیر‌حضوری برای آموزش و حفظ قرآن کریم است که علاقه‌مندان پس از مطالعه کتاب در هر مرحله، پاسخنامه‌ها را به بخش قرآنی اداراتشان تحویل می‌دهند و پس از آن به‌صورت یکجا به این مرکز ارسال می‌شود.