صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۰۹۴۶۶
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۱
آقایی اعلام کرد:

گروه جامعه: سخنگوی مرکز رسیدگی به امور مساجد با اشاره به سابقه کم برگزاری مراسم احیای شب نیمه شعبان در مساجد، گفت: از ائمه جماعات خواسته شده هر مسجدی که آمادگی دارد این مراسم را برگزار کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین حمید آقایی، سخنگو و معاون هماهنگی مرکز رسیدگی به امور مساجد در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) در پاسخ به این سؤال که احیای شب نیمه شعبان در کدام مساجد برگزار می‌شود، گفت: احیای شب نیمه شعبان در منابع دینی ما وجود داشته اما عمل به این توصیه طی چند سال اخیر مورد توجه قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه احیای شب‌های قدر قرن‌هاست که در کشور اجرا می‌شود، گفت: احیای نیمه شعبان و اعتکاف 13، 14 و 15 شعبان سابقه کمی دارد و بعضاً این احیا به صورت فردی در منازل انجام می‌شده است و به همین دلیل زمینه برگزاری این مراسم نیاز به برنامه‌ریزی فرهنگی در کشور دارد.

حجت‌الاسلام آقایی با اشاره به برگزاری احیای شب نیمه شعبان در برخی از مساجد کشور از جمله مساجد استان تهران، گفت: اطلاعات لازم در این زمینه باید به مردم ارائه شود.

وی تصریح کرد: ما به ائمه جماعات مساجد استان تهران اعلام کرده‌ایم که در هر مسجدی که زمینه و امکان برگزاری مراسم احیای نیمه شعبان است، برای برگزاری این برنامه اقدام کنند و در سطح شهر تهران نیز نوعاً مساجد محوری، مساجد جامع و مساجدی که در میادین اصلی است (البته نه همه آنها) برنامه احیای شب نیمه شعبان را اجرا می‌کنند.

حجت‌الاسلام آقایی با اشاره به اینکه نباید توقع داشت مانند شب‌های قدر مساجد مملو از جمعیت باشد، گفت: آشنا کردن مردم با فضیلت‌های احیای نیمه شعبان زمان‌بر و نیازمند برنامه‌ریزی فرهنگی است.