صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۱۰۲۱۰
تاریخ انتشار : ۱۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۴
از سوی اتحادیه مؤسسات قرآنی این استان؛

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مربیان قرآن قزوینی تا ۲۰ خردادماه فرصت دارند تا برای ثبت نام بیمه فعالان قرآنی به اتحادیه مؤسسات قرآنی این استان مراجعه کنند.

محمد نیکی، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان قزوین در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: رایزنی‌ها و مراحل ابتدایی هماهنگی‌های اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین و امور قرآنی ارشاد و این اتحادیه جهت سهولت روند بیمه فعالان قرآنی متقاضی انجام گرفته است.

وی ادامه داد: بر این اساس مربیان آقا و بانویی که سه سال سابقه تدریس دارند و یا به تدریس شش ساعت در هفته دروس تخصصی یا هشت ساعت در هفته دروس عمومی در مؤسسات و خانه‌های قرآن می‌پردازند، می‌توانند جهت ثبت نام به اتحادیه مؤسسات استان مراجعه کنند.

نیکی با اشاره به سایر شروط متقاضیان بیمه فعالان قرآنی، اظهار کرد: همچنین مربیان باید دارای شرایط سنی حداقل 18 سال و حداکثری 50 سال برای آقایان و 45 سال برای بانوان باشند.

مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان قزوین با تأکید بر اینکه شرایط سنی برای مربیانی که سابقه بیمه دارند لازم نیست، تصریح کرد: در مجموع باید 18 درصد حق بیمه پرداخت شود که 10 درصد آن از سوی دولت و هشت درصد آن از سوی متقاضی دریافت می‌شود.

وی اظهار کرد: مربیان متقاضی 110 مؤسسات و خانه‌های قرآن شهری و روستایی که عضو اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان هستند تا 20 خردادماه می‌توانند با مراجعه به این اتحادیه به نشانی قزوین، خیابان فلسطین، چهارراه عمران، اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان مراجعه کنند.