صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۱۱۲۰۶
تاریخ انتشار : ۱۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۲
سازمان ملل:

گروه بین‌الملل: آژانس‌های سازمان ملل متحد در اراضی اشغالی گزارشی از کشتار و جنایت علیه کودکان در تهاجم تابستان گذشته تل‌آویو به نوار غزه را منتشر کردند که در آن به موارد متعدد نقض حقوق کودکان و کشتار آنان اشاره شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری وتو، این گزارش محرمانه 22 صفحه‌ای آژانس‌های سازمان ملل متحد برای ارائه به لیلا زروقی، نماینده ویژه این سازمان در امور کودکان و درگیری‌های مسلحانه تهیه شده است.
 
بر پایه این گزارش، بیش از دو هزار و 100 فلسطینی که بیشتر آن‌ها را غیرنظامیان تشکیل می‌دهند در تهاجم سال گذشته رژیم صهیونیستی به نوار غزه کشته شدند. آمار تلفات از طرف اسرائیل 67 سرباز و شش غیرنظامی بود.


 
گزارش سازمان ملل متحد نشان می‌دهد در این تهاجم که هفت هفته به طول انجامید، نزدیک به 540 کودک کشته شدند که 371 نفر آنها 12 ساله یا جوان‌تر بودند.
 
گزارش یادشده به زروقی ارائه شده تا وی در مورد قراردادن نام رژیم صهیونیستی در فهرست ناقضان حقوق کودکان تصمیم بگیرد. بخش‌هایی از این گزارش با ادبیات جدی، نقض حقوق کودکان را در نوار غزه روایت و به موارد متعدد مرگ و جراحات کودکان فلسطینی، بازداشت آنها و حمله به مدارس توسط نظامیان صهیونیستی اشاره می کند.


 
با وجود این، در بخشی از این گزارش که رؤسای آژانس‌های مستقر در اراضی اشغالی باید تایید کنند، قراردادن نام تل‌آویو در فهرست ناقضان حقوق کودکان است که آنها در این مورد به توافق نرسیدند.
 
دیپلمات‌ها می‌گویند نسخه نهایی فهرستی که ناقضان حقوق کودکان در درگیری‌های مسلحانه را اعلام می‌کند، اواسط هفته جاری به دست کشورهای عضو سازمان ملل می‌رسد.



این موضوع که رژیم صهیونیستی در این فهرست قرار بگیرد، از نظر سیاسی برای واشنگتن و تل‌آویو مهم است، به اندازه‌ای که شماری از اعضای کنگره آمریکا مانند سناتور «تد کروز» مخالفت شدید خود را با آن ابراز کرده‌اند.

منابع دیپلماتیک می‌گویند، اسرائیل از مدت‌ها قبل با آوردن نام تل‌آویو در فهرست این کشورها لابی کرده است. دیپلمات‌ها می‌گویند «سامانتا پاور»، سفیر آمریکا در سازمان ملل از بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل متحد خواسته که نام تل‌آویو را در این فهرست قرار ندهد.


 
بان کی مون از گروه‌های فعال در زمینه حقوق بشر از جمله سازمان دیده بان حقوق بشر نیز اطلاعاتی دریافت کرده است. این سازمان مستقر در نیویورک هفته قبل با صدور بیانیه‌ای از سازمان ملل خواسته بود تسلیم فشارها در مورد قرارندادن نام اسرائیل در فهرست این کشورها نشود.
 
بر اساس گزارش تحقیق و تفحص دیگر سازمان ملل متحد در ماه آوریل (فروردین/اردیبهشت)، سربازان رژیم صهیونیستی به مدارس آن سازمان در نوار غزه حمله کرده و 44 فلسطینی پناه گرفته در این مدارس را کشته‌اند.
 
در حالیکه گزارش زروقی هنوز آماده نشده است، منابع دیپلماتیک می‌گویند رؤسای آژانس‌های سازمان ملل در اراضی اشغالی از سوی تل‌آویو برای تایید نکردن این گزارش تحت فشار بوده‌اند.