صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۱۱۴۱۹
تاریخ انتشار : ۱۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۶

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دوره ضمن خدمت حفظ ترتیبی قرآن در جامعةالقرآن الکریم و اهل‌البیت(ع) رفسنجان از روز گذشته، ۱۶ خردادماه آغاز شد.

صدیقه کرمی‌زاده، مدیرمسئول مؤسسه جامعةالقرآن الکریم و اهل‌البیت(ع) رفسنجان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: دوره ضمن خدمت حفظ ترتیبی قرآن کریم از 16 تا 18 خردادماه در این مرکز برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه دوره فوق سه روزه است، اظهار کرد: 28 مربی قرآن در این شعبه جامعةالقرآن طی هشت ساعت دوره آموزشی می‌گذراند که براساس آن مربیان با روش‌های نوین حفظ آشنا می‌شوند.

کرمی‌زاد با تأکید بر اینکه این دوره تربیت مربی ویژه مربیان جامعةالقرآن در سایر شعب این استا‌‌ن است، تصریح کرد: دوره فوق با مربیگری احمدپور تشکیل می‌شود.

مدیرمسئول مؤسسه جامعةالقرآن الکریم و اهل‌البیت(ع) رفسنجان اضافه کرد: در پایان دوره آزمون گرفته می‌شود و به افرادی که حد‌نصاب لازم را کسب کرده باشند گواهینامه از سوی جامعةالقرآن الکریم و اهل‌البیت(ع) استان قم اعطا می‌شود.

وی بیان کرد: شعبه رفسنجان جامعةالقرآن الکریم در خیابان مطهری 44 واقع شده است.