صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۱۱۹۵۹
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۱
فتاح در دیدار با نمایندگان مجلس:

گروه جامعه: رئیس کمیته امداد با بیان اینکه 60 درصد خانواده‌های تحت حمایت این نهاد را زنان سرپرست خانوار تشکیل می‌دهند بار دیگر بر زنانه شدن فقر در کشور هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) سید پرویز فتاح، رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) در جلسه‌ای با نمایندگان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید با تعیین شاخص‌های مختلف فقر، به مسئله فقر در کشور به صورت علمی و ریشه ای پرداخته شود، از مجلس شورای اسلامی خواست با تصویب قانون اجباری شدن بیمه تامین اجتماعی یکی از عوامل مهم ایجاد فقر در خانواده ها را بخشکاند.

رئیس کمیته امداد با اشاره به اینکه اعتماد عمومی بزرگترین سرمایه کمیته امداد است، افزود: ما باید از انجام اموری که باعث خدشه دار شدن این اعتماد می شوند، پرهیز نماییم.

وی جمع آوری صدقات از طرق سنتی را امری پرهزینه دانست و عنوان کرد: در بخش مشارکت‌های مردمی و جمع آوری صدقات از روشهای الکترونیکی به روز بهره مند خواهیم شد.

فتاح اظهار کرد: کمیته امداد به هیچ عنوان در مسائل سیاسی و انتخاباتی ورود نخواهد کرد، بزرگترین کار برای نظام اسلامی رسیدگی به فقرا و محرومان است و این نهاد تمام توان خود را در این امر بسیج کرده است.

وی بیان کرد: اشتغال و خودکفایی نیازمندان، رویکرد اصلی کمیته امداد و مطالبه مقام معظم رهبری است لذا تأمین مسکن، درمان، بهداشت و بیمه تامین اجتماعی را از دیگر برنامه‌های مهم کمیته امداد خواند.

زنانه شدن فقر در کشور

رئیس کمیته امداد با بیان اینکه 60 درصد خانواده‌های تحت حمایت این نهاد را زنان سرپرست خانوار تشکیل می‌دهند بار دیگر بر زنانه شدن فقر در کشور هشدار داد و خواستار تصویب قوانین حمایتی در این بخش شد.

وی بهره گیری از تمام ظرفیت‌های کشور در امر فقر زدایی را مهم دانست و بر مشارکت عمومی در این زمینه تاکید کرد.

همچنین در این جلسه نمایندگان مجلس بر توجه به ایجاد اشتغال پایدار، مسکن نیازمندان، توزیع عادلانه یارانه ها، حمایت از تولید کنندگان فرش در روستاها، ترویج فرهنگ وقف، توجه به مسئله فقر زنان در کشور، راه اندازی بانک قرض الحسنه، توجه به مشاغل خانگی و روستایی و تقویت بخش نظارتی کمیته امداد تاکید کردند.