صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۱۲۵۷۰
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۳
به همت مؤسسه ‌معراج نور‌القرآن شاهرود؛

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: نام‌نویسی از متقاضیان شرکت در دوره‌های آموزش قرآن کریم، در مؤسسه قرآنی معراج نور‌القرآن شاهرود آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، نام‌نویسی از متقاضیان شرکت در دوره‌های آموزش قرآن کریم، در مؤسسه قرآنی معراج نورالقرآن شاهرود از اول خرداد‌ماه آغاز ‌و تا 23 همین ماه ادامه دارد.

مؤسسه معراج نورالقرآن در مدت قریب 10 سال فعالیت در زمینه برگزاری محافل قرآنی و آموزش قرآن با استفاده از اساتید و مدرسان مجرب آموزش قرآن در سطح شهرستان شاهرود در زمینه‌های تربیت نیروها‌ی متخصص، آموزش روخوانی و روانخوانی، تجوید‌، صوت و لحن، تفسیر و پیش‌دبستانی کلاس‌های متعددی را برگزار کرده است که تمامی دوره‌ها بر اساس دستور‌العمل‌های ابلاغی از سوی سازمان دارالقرآن الکریم‌(وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی) اجرا می‌شود.

محمد دلالی، عباس دلالی، احمد خدابخشیان، امین ‌هادی و سید‌محمد حسینی‌نژاد از اساتید و پیشکسوتان قرآن کریم در استان سمنان در این دوره آموزشی حضور خواهند داشت.

گفتنی است؛ این دوره ازکلاس‌ها آموزش قرآن کریم که برای آقایان و بانوان است از روز 23 خرداد‌ماه آغاز خواهد شد و در پایان دوره به قبول‌شدگان گواهی‌نامه ‌معتبراز سوی دار‌القرآن الکریم اداره‌کل تبلیغات اسلامی اهدا می‌شود.

یادآور می‌شود، این مؤسسه در مکان استان سمنان، شاهرود، خیابان امام، کوچه چهارم، فرعی اول پلاک 2 واقع شده است.