صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۱۲۸۴۷
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۲

گروه اندیشه: نود و دومین نشست از سلسله نشست‌های فرهنگ مهدوی در مؤسسه موعود به موضوع «پایان غیبت» با سخنرانی اسماعیل شفیعی سروستانی اختصاص داده شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، مؤسسه فرهنگی موعود عصر(عج)، نود و دومین نشست از سلسله نشست‌های فرهنگ مهدوی را به‌مناسبت میلاد حضرت مولانا صاحب العصر و الزّمان(عج) به موضوع «پایان غیبت» با سخنرانی اسماعیل شفیعی سروستانی اختصاص داده است.
دبیرخانه نشست‌های مؤسسه موعود خبر داده که قرار است در این نشست، انیمیشن سینمایی «شاهزاده روم» ساخته هادی محمدیان، که درباره زندگی مادر امام زمان(ع)، حضرت نرجس خاتون(س) است، برای عموم به نمایش دربیاید. اکران این انیمیشن با همراهی عوامل سازنده آن انجام می‌شود. همچنین در حاشیه نشست، نمایشگاه آثار و محصولات موعود نیز دایر است.
عموم علاقه‌مندان می‌توانند در این جشن معنوی شرکت کنند. نشست نود و دوم موعود پنجشنبه، 21 خرداد ساعت 15:30 در سالن اندیشه حوزه هنری، واقع در خیابان سمیه، نرسیده به پل حافظ برگزار می‌شود.