صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۱۲۸۴۹
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۳
حسن محمدی خبر داد:

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مدیرعامل اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور از راه‌اندازی سرای اهل نظر در بیست و سومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن خبر داد و گفت: در نظر داریم در نمایشگاه امسال از مؤسسات توانمند در زمینه ارائه محصولات فرهنگی بهره‌مند شویم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حسن محمدی، مدیرعامل اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور با اشاره به مسئولیت اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت در بخش نهادها و مؤسسات بیست و سومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم، اظهار کرد: نمایشگاه قرآن در سال 94 و در بخش نهادها و مؤسسات قرآنی، نسبت به سال‌های گذشته با تغییرات چشمگیری مواجه خواهد شد.

درجه‌بندی نهادها و مؤسسات در سه بخش مجزا
محمدی با بیان اینکه عمده رویکرد نمایشگاه بیست و سوم قرآن ‌در بخش نهادها و مؤسسات در سه بخش مجزا درجه‌بندی می‌شوند، گفت: بهره‌مندی از مؤسسات توانمند قرآنی در سراسر کشور، در قالب ارائه خدمات و محصولات به مردم و علاقه مندان در طول نمایشگاه که مؤسسات قرآنی می‌توانند در بازه 30 روزه برگزاری نمایشگاه و یا در بازه‌های 10 روزه، نسبت به حضور و یا ارائه محصولات اقدام نمایند.
مدیرعامل اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت افزود: برگزاری 30 نشست مختلف تخصصی در بیست و سومین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم از دیگر برنامه‌های محتوایی بخش نهادها و مؤسسات نمایشگاه هست.
وی اظهار کرد: از مهم‌ترین موضوعات این نشست‌های تخصصی، برگزاری 15 نشست نقد و نظریه‌پردازی فعالیت‌های قرآنی خواهد بود که در قالب بخش نوین «سرای اهل نظر» برگزار خواهد شد.
محمدی گفت: سرای اهل نظر در بخش مؤسسات و نهادها با دعوت از شخصیت‌های برجسته قرآنی و اساتید و کارشناسان حوزه مدیریت کشور و شخصیت‌های موردعلاقه مردم برپا می‌شود تا کارشناسان ضمن ارائه سخنرانی در موضوعات خاص بتوانند به‌صورت مستقیم با مردم تعامل و ارتباط برقرار کنند.

برگزاری کارگاه‌های آموزشی
وی برگزاری چندین کارگاه آموزشی از قبیل کارگاه آموزشی تولیدات قرآنی، کارگاه آموزشی استقلال مالی مؤسسات قرآنی و ... را از دیگر برنامه‌های محتوایی بخش نهادها و مؤسسات نمایشگاه قرآن کریم دانست.
مدیرعامل اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت همچنین از برپایی بخشی تحت عنوان مشاوره و کمک به فعالیت‌های فضای مجازی مؤسسات قرآنی کشور خبر داد و گفت: در این بخش کارشناسان مختلف حوزه IT و فناوری اطلاعات حضور خواهند یافت تا مؤسسات در زمینهٔ تکنولوژی‌های به‌روز ورود کنند و بتوانند تولیدات مؤثری ارائه کنند.
گفتنی است؛ بیست و سومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن همزمان با ماه رمضان به‌مدت یک ماه به میزبانی باغ موزه دفاع مقدس و باغ کتاب برگزار می‌شود.