صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۱۳۱۷۵
تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۱
ابوالفضل بهرام‌پور:

کانون خبرنگاران نبأ: مترجم و مفسر قرآن کریم در مسجد فاطمه‌الزهرا(س) بروجن گفت: خلوتی در محضر خدا به هیچ‌وجه وجود ندارد که باعث شود انسان‌ها به گناه و معصیت و ریا روی آورند.

 به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، ابوالفضل بهرام‌پور از قرآن‌پژوهان معاصر گفت: خداوند مستقیما به بایگانی اطلاعات سینه و باطن آدمی راه دارد و علت این‌که تمام عبادات از جمله نماز و روزه و حج و دیگر عبادات اندازه دارد اما ذکر الهی اندازه ندارد، این است که خدا رو در هیچ‌زمان و برهه‌ای از یاد نبریم.

بهرام‌پور افزود: ذکر قلیل کارساز نیست، برای تقرب به خدا باید در همه حال یاد خدا بود و ذکر خدا را گفت.

وی تصریح کرد: ظاهرسازی در زمان حاضر بسیار شیوع پیدا کرده است ولی باید دانست خداوند به باطن اعمال ما آگاه است و باید به خاطر ستار‌العیوب بودن خدا شکر‌گذاری کرد.

وی با اشاره به آیه اَلَم یعلَم بأنَّ اللهَ یری اذعان کرد: خداوند قبل از انجام هر عملی از سوی انسانها به آن علم دارد و می‌بیند.

استاد ابوالفضل بهرام پور در ادامه افزود: ما چه بدانیم و بخواهیم و چه ندانیم و نخواهیم جهان، محضر خداست و اگر این را بدانیم و به آن مؤمن باشیم و اگر خدا را حاضر و ناظر بدانیم و در عین ‏حال او را از داشتن جا و مکان، منزه بدانیم و خانه دل را از غیر خدا پاک سازیم، به کمالات نفسانى می‌رسیم و محیط زندگى را محل رشد و تکامل خود و دیگران قرار می‌‏دهیم.

مفسر و مترجم قرآن کریم تصریح کرد: فرق است بین این‌که ما عالم را سراسر، محل حضور خدا و محضر او بدانیم یا آن‌را محل غیبت او بشناسیم، می‌توان گفت، بزرگ‌ترین وظیفه ما در برابر این عالم همین است که خدا را درسراسر اجزاى این عالم حاضر و ناظر بدانیم و نه تنها ذره‏‌ذره اجزاى این عالم را، بلکه خودمان را هم.
وی در پایان سخنان خود گفت: چنین دیدگاهى ما را از غفلت می‌رهاند و پیوسته ما را به حضور می‌طلبد. به قول خواجه شیرازی: «حضورى گر همى‌خواهى از او غافل مشو حافظ، متى ما تلق من تهوى دع الدنیا و اهملها» در این آینه زیباى جهان هستى، باید جمال محبوب و زیبایى خیره‏‌کننده او را مشاهده کرد.
گفتنی است، استاد ابوالفضل بهرام پور، روز چهارشنبه بیستم خرداد 94 بعد از نماز عشاء در مسجد فاطمه الزهرا(س) این شهر پیرامون مباحث قرانی سخن گفت.