صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۱۴۱۸۳
تاریخ انتشار : ۲۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۴
آیت‌الله استادی مطرح کرد:

گروه حوزه‌های علمیه: استاد برجسته حوزه تاکید کرد: طلاب با رفتار خود در جامعه الگو می‌شوند نه با حرف‌زدنشان و اگر امروز نسل‌های مختلف ما متدین بودند به حسب رفتار بزرگان و طلاب و مراجع بوده است.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) آیت الله رضا استادی، عضو شورای عالی حوزه، امروز 24 خرداد در گردهمایی مبلغان اعزامی در ماه مبارک رمضان در مسجد اعظم در سخنانی گفت: منبر بهترین ابزار تبلیغی است و به رغم تمام فعالیت‌های اخیر هیچ چیزی جای منبر را در تبلیغ نمی‌گیرد .

وی افزود: اولین هدف یک مبلغ در محیط تبلیغی صرفا باید یاد خدا باشد و اگر غیر از این باشد ضربه می‌خورد؛ اگر هدف خالص شد خداوند هم مشکلات مادی و روحی انسان را حل می‌کند.

عضو شورای عالی حوزه بیان کرد: طلاب باید در همه کارهای خود اخلاص داشته باشند و اگر این نیت درست باشد مردم را متحول خواهد کرد زیرا هدف طلاب نیز از تبلیغ همین تحول‌گرایی در مردم است.

وی با اشاره به راهنمای رسالت پیامبران در قرآن گفت: در قرآن هم آمده است که پیامبران در قبال خدمت تبلیغی که انجام می‌دادند به هیچ عنوان چیزی نمی‌خواستند و توقعی هم نداشتند به همین دلیل یک مبلغ نباید به صرف حضور در یک مکان توقع بالایی از نهادی تبلیغی داشته باشد ولی مردم وظیفه دارند که این مبلغ را حمایت کنند.

وی بیان کرد: طلاب با رفتار خود در جامعه الگو می‌شوند نه با حرف‌زدنشان و اگر امروز نسل‌های مختلف ما متدین بودند به حسب رفتار بزرگان و طلاب و مراجع بوده است و گرنه بسیاری از سخن‌ها فراموش شده است.

وی گفت: طلاب نباید در ماه رمضان اجازه دهند که برنامه های تلویزیونی بر منبر و برنامه تبلیغی آنها سایه بیافکند؛ باید به شکلی رفتار کنیم که مردم این برنامه‌ها را به برنامه های رسانه‌ها ترجیح دهند نه اینکه خودمان هم منفعل باشیم.

استادی بیان کرد: اهل منبر باید مردم را به مسجد وصل کند و اگر دید که یک جوانی در آخرین دقایق مغرب نماز خود را می‌خواند که قضا نشود نباید او را مسخره کنیم بلکه او آنقدر شرافت داشت که نگذارد نمازش قضای کامل شود پس او حتما می‌خواهد که ارتباطش با خدا قطع نشود پس او را باید حمایت و تشویق کرد نه سرزنش.

وی گفت: طلاب باید در تبلیغ خود اجازه بروز اختلافات را ندهند و حتی باید محور وحدت باشند؛ طلاب باید در مراکز تبلیغی محور دوستی و محبت و برادری و رفع اختلاف باشند.

وی عنوان کرد: در موارد سیاسی هم باید سعی کنند مردم را به وحدت و همدلی سوق دهند نه اینکه با انتقادات بی جا و بی اساس زمینه ایجاد مشکلات و بدبینی را فراهم کنند.

وی اظهار کرد: امروز جامعه ما دارای جوانانی است که اطلاعات عمومی بسیاری دارند به همین خاطر باید از آنها هم استفاده کنیم و به شکلی صحبت کنیم که آنها اقناع شوند.

وی در پایان به ذکر مباحثی در خصوص تدبیر معاش و منزل طلاب در حین تبلیغ پرداخت.