صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۱۴۳۷۶
تاریخ انتشار : ۲۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۳:۳۷
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی عنوان کرد:

گروه جامعه: فیض با بیان اینکه نگاه خیرخواهانه به جوامع بشری مسیر تلاش را معنادار می‌کند، گفت: اگر بتوانیم جوانان را با یک تفکر دینی تربیت کنیم می‌توانیم آینده آنان را از هرلحاظ تضمین کنیم.

مهدی فیض، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به فرصت جوانی و برنامه‌هایی که باید برای جوانان در نظر گرفت، گفت: سرمایه‌گذاری درباره جوان را از سنین کودکی باید شروع کنیم تا محصول و میوه این کار را در سنین جوانی و بزرگسالی دریافت کنیم.

تفکر دینی آینده جوانان را از هر لحاظ تضمین می‌کند

وی در ادامه افزود: کار بر روی جوان موضوعی است که دیر آن را شروع کرده‌ایم. کار اصلی بر روی جوانان را باید در مقطع دانش‌آموزی شروع کنیم که اگر بتوانیم در این فرصت جوانان را با یک تفکر دینی تربیت کنیم می‌توانیم آینده آنان را از هر لحاظ تضمین کنیم.

آرمان و انگیزه‌ها مهمترین مسئله‌

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی بیان کرد: تفکر دینی مدلی است که در آن آرمان و انگیزه‌ها مهمترین مسئله‌ای است که ما را به سمت دستورات قرآنی پیش خواهد برد.

وی افزود: در این انگیزه‌ها و آرمان‌ها باید دو موضوع مد نظر باشد. یکی نگاه آخرت خواهی و رویکرد دوم نگاه جمع‌گرایی است که باید در ذهن دانش آموزان ملکه شود.

فیض با اشاره به اهمیت موضوع نگاه جمع‌گرایی در مقابل نگاه فردگرایی گفت: باید کاری کنیم که در دید افراد مصلحت جمع مهمتر از مصلحت فرد باشد. اگر با این نگاه افراد تربیت شوند طبیعتا در دروه جوانی این نگاه پررنگ خواهد شد.

آخرت طلبی و جمع‌گرایی‌ مبنای تصمیم گیری‌ها باشد

وی با اشاره به اینکه بسیاری از ناهنجاری‌های جامعه را با نگاه جمع‌گرایی و آخرت‌طلبی می‌توان پیشگیری کرد، اظهار کرد: اگر آخرت طلبی و جمع‌گرایی‌ مبنای تصمیم گیری‌ها باشد بسیاری از نگرانی‌های فردی و آسیب‌های روحی و شخصی کنار زده می‌شود‌.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی تصریح کرد: جمع‌گرایی و آخرت‌طلبی انگیزه‌ای را در انسان ایجاد می‌کند که در آن نه تنها ابدیت انسان آباد خواهد شد بلکه دنیای آن را نیز آباد خواهد کرد.

 معانی خاص خدمت در مسیر آخرت طلبی

فیض با بیان اینکه نگاه خیرخواهانه به جوامع بشری مسیر تلاش را  معنادار می‌کند، گفت: در مسیر آخرت طلبی خدمت معانی خاص خودش را پیدا خواهد کرد و همه دانش‌هایی که ما در زندگی دنیایی توقع داریم از مسیر عاقبت‌طلبی و جمع گرایی قابل دسترسی است.

الگوی تربیتی جوان باید در کودکی شکل گیرد

وی با تاکید بر اینکه الگوی تربیتی برای نسل جوان را باید در کودکی شکل داد گفت: بذر این الگو باید در دوره نوجوانی و کودکی در ذهن و دل بچه‌ها کاشته شود تا ثمره و میوه آن در آینده کشور به خوبی نمود پیدا کند.