صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۱۵۸۵۰
تاریخ انتشار : ۲۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۵

گروه بین‌الملل: ماه مبارک رمضان در حالی فرا رسیده است که در برخی کشورها، مسلمانان این کشورها ساعات طولانی و در برخی دیگر ساعات کمتری روزه‌دار هستند.

به گزارش خبرگزاری بین‌الملل قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری هسپرس، ماه مبارک رمضان برای مسلمانان سراسر دنیا فرا رسیده است؛ ماهی که به عبادت، آمرزش و ثواب معروف است و ماهی که مسلمانان از خوردن و آشامیدن از طلوع فجر تا غروب خورشید لب بر می‌بندند.
 
این ماه نزد مسلمانان در اقصی نقاط دنیا جایگاه ویژه‌ای دارد زیرا ماهی است که در آن قرآن نازل شده است. سرآغاز ماه رمضان از دیدن هلال ماه رمضان هر سال شروع می شود و رویت هلال از کشوری به کشور دیگر متفاوت است. به سبب ابرهای انبوه در برخی موارد دیدن آن دشوار و از همین رو است که تاریخ شروع ماه مبارک از کشوری به کشور دیگر فرق می‌کند.
 
کشورهای نیمکره شمالی بیشترین ساعات روزه‌داری را تجربه می‌کنند و دانمارک در این میان رکورددار است در حالی که کشورهای نیمکره جنوبی ساعات کمتری را تجربه می‌کنند و آرژانتین رکوردار آن است.
 
تعداد ساعات روزه‌داری از یک کشور به دیگری فرق می‌کند.
 
بلندترین ساعات روزه‌داری و کوتاهترین ساعت در برخی کشورها در رمضان سال 2015 به این شهر است:
 
بلندترین ساعات روزه‌داری:
 
دانمارک:21 ساعت
 
سوئد، نروژ و ایسلند 20 ساعت
 
روسیه: 19 ساعت
 
بلژیک و هلند: 18:30 ساعت
 
کوتاهترین ساعات روزه‌داری:
 
آرژانتین: 9:30 ساعت
 
استرالیا: 10 ساعت
 
آفریقای جنوبی: 10:30
 
برزیل: 11 ساعت

نظرات بینندگان
سدرة
|
|
۱۹:۱۰ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۸
محاسبه ساعت های غلط هست
و یا برای اهل سنت هست

ما که شیعه هستیم و در هلند زندگی میکنیم از حدود ۱:۴۵ بامداد که امساک میکنیم تا ۲۲:۴۵ شب روزه داریم. یعنی ۲۱ ساعت .
البته اهل سنت اینجا از حدود ساعت ۴-۵ صبح امساک میکنند.

لطفا برای درج مطالب تان از منابع معتبر و دست اول استفاده کنید.