صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۱۸۰۱۸
تاریخ انتشار : ۰۳ تير ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۸
حجت‌الاسلام حشمتی:

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون قرآن و عترت وزارت ارشاد در مورد نخستین نشست هم‌اندیشی نخبگان و فرهیختگان قرآنی که روزهای گذشته برگزار شد، گفت: این نشست‌ها را با رویکرد تخصصی‌تر دنبال خواهیم کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا حشمتی، معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) در مورد اولین همایش نخبگان، فرهیختگان و پیشکسوتان قرآنی که روزهای 26 و 27 خردادماه برگزار شد، گفت: مقدمات برگزاری این نشست از حدود شش ماه قبل کلید زده شد.
وی افزود: این همایش با همت عباس سلیمی، پیشکسوت عرصه قرآنی، چند نشست مقدماتی داشت که در آن محورهای مختلفی مطرح شد، یکی از این نشست‌ها در آستان حضرت عبدالعظیم(ع) برگزار شد که بسیار مفید بود و مقدمه خوبی برای نشست دو روزه هم‌اندیشی بود.

نیاز به برگزاری نشست‌های بیشتری احساس می‌شود
حشمتی تصریح کرد: از جهت کلیات، این گونه نشست‌ها جزء ضروریات جامعه قرآنی است،‌ در واقع جامعه قرآنی نیاز به این نوع نشست‌ها دارد. برگزاری نشست‌هایی در این سطح، هم برای تبادل‌نظر و هم‌افزایی بین فعالان قرآنی مفید است و هم اینکه شنیدن خواسته‌ها و نظرات پیشکسوتان در یک جلسه رودررو بسیار مفید و ضروری است.

یکی از ویژگی‌های نشست دو روزه علمی بودن آن بود
معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تأکید بر اینکه مطرح کردن پیشنهادات در قالب علمی بسیار اثرگذار خواهد بود،‌ اظهار کرد: لذا به نظر من شنیدن نظرات این افراد بسیار لازم و واجب بود و این مقدمات باعث شد تا روند ارائه نظرات در نشست دو روزه یک روند علمی بسیار سطح بالا و مطلوبی را پیدا کند.

توجه به نظرات کاربردی در نشست دو روزه
وی در ادامه در مورد رویکرد‌های این همایش خاطرنشان کرد: یکی از رویکردهای همایش دو روزه هم اندیشی نخبگان قرآنی کاربردی بودن آن بود،‌ در این همایش به نظری بودن اظهارات پرداخته نشد و همین باعث شد تا مسائل بسیار خوبی در مورد مأموریت‌های دولت و حتی نقد معاونت مطرح شود.

نقد معاونت از جمله ویژگی‌های نشست بود
حشمتی با تأکید بر این که نقد معاونت در این نشست دو روزه یکی از ویژ‌گی‌های آن بود،‌ گفت: ‌کار تکمیلی این نشست زمانی صورت خواهد گرفت که نظرات مطرح شده پیاده و دسته‌بندی شود تا بتوانیم به عنوان محورهای اصلی فعالیت‌‌های معاونت قرآنی وزارت ارشاد از آنها استفاده کنیم.
معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان اذعان کرد: در نشست دو روزه همه حاضران، معتقد بودند که اگر بخواهیم این نشست کامل شود باید نشست‌های مکمل آن برگزار شود، ‌لذا ما این کار را حتماً انجام خواهیم داد اما با این احتمال که نشست‌های آینده را تخصصی‌تر کنیم. یعنی اگر در بحث تبلیغ و ترویج چهار حوزه مطرح است حداقل چهار نشست تخصصی داشته باشیم.