صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۱۹۶۷۷
تاریخ انتشار : ۰۵ تير ۱۳۹۴ - ۱۹:۴۴
زهرا نقی‌زاده از برنامه‌های بخش دانشگاهی می‌گوید:

گروه دانشگاه: به گفته قائم‌مقام بخش دانشگاهی بیست‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن، این بخش از پایان‌نامه‌های مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در حوزه میان‌رشته‌ای حمایت می‌کند.

زهرا نقی‌زاده، قائم‌مقام بخش دانشگاهی بیست‌و‌سومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، در رابطه با این بخش اظهار کرد: بخش دانشگاهی نمایشگاه بیست‌وسوم بین کتابخانه ملی و باغ موزه دفاع مقدس و در طبقه اول ساختمان شیشه‌ای باغ کتاب در کنار بخش حوزوی قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه حدود 870 مترمربع از فضای نمایشگاه به بخش دانشگاهی اختصاص داده شده است، گفت: علاوه بر این فضا، حدود 500 متر مربع نیز در محوطه بیرونی در اختیار این بخش گذاشته شده است که در آن ورک‌شاپ‌های هنری توسط دانشجویان برگزار می‌شود.

قائم‌مقام بخش دانشگاهی نمایشگاه بیست‌وسوم خاطرنشان کرد: سال گذشته فضایی که در اختیار بخش دانشگاهی قرار داشت، مجموعاً 90 متر مربع بود که به هر دستگاه به طور متوسط 9 مترمربع تعلق می‌گرفت، اما با تلاشی که امسال صورت گرفت فضای بیشتری به این بخش داده شد به طوری که به هر دستگاه حدود 60 متر فضا داده شد.

وی با بیان اینکه فضای امسال بخش دانشگاهی نمایشگاه قرآن نسبت به سال گذشته 9 برابر شده است، گفت: افزایش این فضا طبیعتاً برای دستگاه‌های حاضر در این بخش راضی‌کننده است.

نقی‌زاده همچنین اظهار کرد: اکثریت قریب به اتفاق دستگاه های دانشگاهی کشور در این بخش حضور دارند اما دستگاه‌هایی مانند دانشگاه علمی ـ کاربردی و دانشگاه فرهنگیان نتوانستند امسال در این بخش حضور پیدا کنند.

قائم‌مقام بخش دانشگاهی نمایشگاه بیست‌وسوم در مورد برنامه‌های بخش دانشگاهی اظهار کرد: یکی از برنامه‌هایی که ستاد بخش دانشگاهی در نظر گرفته برگزاری ضیافت افطاری با حضور مسئولان و مدیران دستگاه‌های دانشگاهی مختلف است که قرار است در نیمه ماه مبارک رمضان برگزار خواهد شد.

نقی‌زاده افزود: در این مراسم از کانون‌های قرآن و عترت، نشریات، مجلات، وبلاگ‌ها، نرم‌افزارها و آثار هنری برتر در حوزه قرآن تجلیل خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: بخش دانشگاهی در نظر دارد خبرنامه‌ای با عنوان «بشری» تهیه کند که این خبرنامه در نیمه دوم برگزاری نمایشگاه بیست و سوم توزیع خواهد شد.

قائم‌مقام بخش دانشگاهی نمایشگاه بیست‌وسوم جمع‌بندی گزارش فعالیت‌های یک ساله دستگاه‌ها را از دیگر برنامه‌های بخش دانشگاهی نمایشگاه قرآن عنوان کرد و گفت: پس از جمع‌بندی، این برنامه‌ها در اختیار علاقه‌مندان قرار خواهد گرفت.

وی ادامه داد: حدود 40 عنوان نشست در طول برگزاری نمایشگاه از سوی دستگاه‌های مختلف برگزار خواهد شد؛ این برنامه‌ها در سالن نشستی که در همین بخش تعبیه شده، برگزار خواهد شد.

نقی‌زاده همچنین اظهار کرد: از دیگر برنامه‌هایی که برای در این بخش در نظر گرفته شده، برگزاری جشنواره پایان‌نامه‌های دانشجویی و تجلیل از پایان‌نامه‌های برتر میان‌رشته‌ای در حوزه کتاب، پایان‌نامه و مجله است.

وی افزود: همچنین جشنواره آثار ادبی ـ هنری روزانه در محوطه بیرونی بخش دانشگاهی برگزار می‌شود.

قائم‌مقام بخش دانشگاهی نمایشگاه بیست‌وسوم از حمایت بخش دانشگاهی نمایشگاه بیست‌وسوم از ‌پایان‌نامه‌های دانشجویان در حوزه میان‌رشته‌ای خبر داد و گفت: در این بخش با حضور اساتید دانشگاه به دانشجویان در موضوع پایان‌نامه‌های میان‌رشته‌ای مشاوره رایگان ارائه می‌شود؛ همچنین دانشجویانی که در پایان‌نامه خود را ذیل موضوعاتی که در این بخش به آنها معرفی می‌شود انتخاب کنند، مورد حمایت قرار می‌گیرند.

نقی‌زاده خاطرنشان کرد: در این بخش از 20 پایان‌نامه مقطع کارشناسی ارشد تا سقف 1.5 میلیون و از 10 پایان‌نامه مقطع دکتری تا سقف 3 میلیون تومان حمایت خواهد شد.

وی تصریح کرد: این فرصت در ایام نمایشگاه در اختیار دانشجویان قرار گرفته است.

ارائه دستاوردهای مختلف دانشگاه‌ها، ارائه محتوا در موضوعات تدبر در قرآن، قرآن و سلامت، قرآن و نجوم و برگزاری جلسات دفاع از پایان‌نامه از دیگر برنامه‌های بخش دانشگاهی بیست‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن است که از سوی نقی‌زاده مورد اشاره قرار گرفت.