صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۱۹۹۷۴
تاریخ انتشار : ۰۶ تير ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۹
تحلیلگر تونسی در گفت‌وگو با ایکنا:

گروه بین‌الملل: متأسفانه بسیاری از اهل سنت به سلفی‌گری روی آورده و تحت تأثیر این دکترین شیطانی قرار گرفته‌اند؛‌ با سکوت مجرمانه کشورهای عربی در مورد حملات سلفی‌های داعش باید گفت، اکثریت رژیم‌های مرتجع عربی آرمان سلفی را جایگزین آرمان فلسطین کرده‌اند.

«علی دانی»، تحلیلگر تونسی و سردبیر روزنامه الکترونیک فرانسه‌زبان «الفرقان» در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب با اشاره به اشغال فلسطین و مشکلات کنونی جهان اسلام توضیح داد: امام‌ خمینی(ره) از همان ابتدا این رژیم غاصب و جنایتکار را محکوم کرد. صهیونیست‌های مورد حمایت قدرت‌های غربی و نیز تقریباً همه حکومت‌های عربی - اسلامی(به استثنای ایران، سوریه، عراق و نیز الجزایر) هر روز مرتکب جنایت شده‌اند.

وی افزود: رژیم‌های عربی - اسلامی به اسلام خیانت کرده‌ و حدود 125 هزار مزدور وهابی - سلفی را به سوریه و عراق فرستاده‌اند. تعداد زیادی از آنها در لبنان و از این پس در یمن حضور دارند؛ هدف همه این توطئه‌ها درگیر کردن این کشورها در خشونت و تقسیم و تکه تکه کردن آنها و خوش‌خدمتی به اسرائیل است.

علی دانی تأکید کرد: متأسفانه بسیاری از اهل سنت به سلفی‌گری روی آورده و تحت تأثیر این دکترین شیطانی قرار گرفته‌اند و معتقدند شیعیان مسلمان نیستند؛ چون پیامبر(ص) و اهل بیت(ع) را ستایش می‌کنند، به عقیده آنها اگر شیعیان کشته شوند، مهم نیست.

سردبیر الفرقان افزود: متأسفانه باید گفت، نوعی سکوت مجرمانه از طرف آنها در مورد حملات سلفی‌های داعش، القاعده و دیگران به شیعیان وجود دارد. در حالی که اگر در فرانسه یا هر کشور غربی دیگر سوء قصدی اتفاق بیفتد، عالمان و بزرگان اهل سنت دچار وحشت شده و تروریسم را محکوم می‌کنند. متأسفانه باید گفت، رژیم‌های مرتجع عربی آرمان سلفی را جایگزین آرمان فلسطین کرده‌اند.

علی دانی تصریح کرد: سیاست، علوم سیاسی و ژئوپولیتیک برای مسلمانان مفاهیم ناآشنایی بودند در حالی که آموزش‌های امام خمینی(ره) از ایران به عنوان یک نقش‌آفرین در صحنه سیاست توانست توطئه‌های اسرائیل و نوکران آن را خنثی کند. امام خمینی(ره) همواره تأکید می‌کرد که نمی‌توان اسلام را از سیاست جدا دانست و مسلمانان باید تلاش کنند بر مشکلات سیاسی فائق آیند.

دانی که تحصیلات خود را در دانشگاه زیتونه تونس انجام داده است، گفت: امام خمینی(ره) در وصیتنامه خود از ما خواسته است، در جهت آماده‌سازی برای ظهور امام زمان(عج) حرکت کنیم، او با تعلیمات خود از ایران قدرتی مهم در عرصه سیاست بین‌الملل ساخت و اگر مسلمانان سیاست‌های ایشان را مطالعه می‌کردند و تعلیمات پیامبر(ص) و اهل بیت(ع) را مد نظر قرار داده بودند، در دام‌های دشمن که برای تفرقه میان مسلمانان به شیعه و سنی و عرب و غیر عرب تنیده، نمی‌افتادند.

سردبیر الفرقان با اشاره به پیروزی انقلاب اسلامی در ایران تصریح کرد: امام خمینی(ره) در حالی وارد صحنه شد که دو قدرت بزرگ، جهان را بین خود تقسیم کرده و با همکاری هم آن را اداره می‌کردند. امام خمینی(ره) با شعار انقلابی «نه شرقی، نه غربی» به شیوه‌‌‌ای الهام‌آمیز و با چیره‌دستی از تعارض میان دو بلوک استفاده کرد.
به عقیده دانی پس از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران صهیونیست‌ها دچار ترس و واهمه شده و به‌طور مستقیم وارد عمل شدند. هدف آنها ایجاد یک رویارویی تمام‌عیار میان آمریکا و ایران بود و به این منظور تلاش کردند یکی از دو بلوک را نابود کنند.

وی تصریح کرد: بنابراین اتحاد جماهیر شوروی باید از بین می‌رفت تا روسیه‌ای ضعیف جای آن را بگیرد. به این ترتیب ایران از زمان انقلاب 1979 بزرگترین کابوس اسرائیل به‌شمار می‌‌رود. تنها هدف تروریسم مجبور کردن آمریکا و غرب به وارد شدن در جنگی تمام‌عیارعلیه اسلام است.

این روزنامه‌نگار تونسی‌الاصل مقیم فرانسه امام‌خمینی(ره) را امید ملّت‌ها خواند و گفت: انقلاب امام خمینی(ره) همانند طلوع خورشید بود و بلافاصله امید‌هایی را در میان همه ملت‌های تحت ظلم به‌وجود آورد. پس از انقلاب جنبش‌های آزادی‌بخش در آفریقای جنوبی و لبنان و فلسطین پدیدار شدند.

وی افزود: در آمریکای لاتین کشورها به ایران نزدیک شده‌اند و مداخلات آمریکا در امور خود را رد می‌کنند، درحالی‌که 20 تا 30 سال گذشته این کشورها حیاط خلوت آمریکا محسوب می‌شدند و دیکتاتورهای فاسد دست نشانده آمریکا در آنها حاکم بودند. انقلاب‌های عربی در سال 2011 نیز(به استثنای آنچه در سوریه و لیبی گذشت و تلاش برای کودتا محسوب می‌شوند) زمینه‌ساز بیداری اسلامی بودند و سرویس‌های اطلاعاتی غرب برای سد کردن این انقلاب‌ها به توسعه سلفی‌گری دست زده و حرکت‌های ضد انقلابی ایجاد کردند.

سردبیر روزنامه الفرقان با اشاره به تبلیغات ضد شیعی سلفی‌ها گفت: انقلاب ایران به رهبری امام‌خمینی(ره) انقلابی بزرگ تلقی می‌شود ولی تبلیغات سلفی‌ها در شبکه‌های ماهواره‌ای و نیز فضای مجازی قصد دارند اینطور به مردم بقبولانند که شیعیان و ایران مسلمان نیستند. آنها می‌گویند شیعیان کافرند به هر حال این تبلیغات واکنشی به گسترش تشیع در منطقه غرب است.