صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۲۰۱۷۹
تاریخ انتشار : ۰۶ تير ۱۳۹۴ - ۲۰:۳۳

گروه فعالیت های قرآنی: در چهارمین روز از نمایشگاه بین المللی قرآن کریم دو قاری بین‌المللی کشورمان قاری کرسی اذانگاهی و محفل انس با قرآن بودند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در چهارمین روز از بیست و سومین دوره نمایشگاه بین المللی قرآن کریم، دو نفر از قاریان بین المللی کشورمان تلاوت اذانگاهی و محفل انس با قرآن این روز را برگزار کردند.
بر همین اساس، تلاوت اذانگاهی امروز توسط محمدحسین سبزعلی، قاری بین‌المللی کشورمان در ابتدا آیاتی از کلام الله مجید را تلاوت کرد و در ادامه آن نیز به صورت زنده به اجرای اذان پرداخت.
همچنین در این روز و دقایقی بعد از افطار محفل انس با قرآن با حضور قاسم رضیعی، قاری بین‌المللی کشورمان و محمدجواد محمدبیگی، قاری بین‌المللی کشورمان به تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید پرداخت.
همچنین در این محفل انس با قرآن کریم که تا ساعت 23 ادامه خواهد داشت، گروه تواشیح معراج نیز به اجرای برنامه خواهد پرداخت. اجرای این محفل نورانی را نصرت‌الله عارف حسینی بر عهده دارد.
محفل انس با قرآن بیست و سومین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم هر روز بعد از افطار در جنب ساختمان شیشه‌ای باغ کتاب برگزار می‌شود.