صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۲۱۰۱۱
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۳
از سوی مجمع خیرین قرآن ‌انجام می‌شود؛

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: جمع‌آوری قرآن برای اهدا به مؤسسات مناطق محروم از اهداف مجمع خیرین قرآن و عترت اصفهان برای حضور در نمایشگاه قرآن این استان است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، نمایشگاه قرآن استان اصفهان‌ از روز یکشنبه، 7 تیرماه تا 13 همین ماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی این استان گشایش یافت.

در این راستا، مجمع خیرین قرآن و عترت استان اصفهان، اقدام به ارائه برنامه‌ها و گزارش عملکرد از ابتدا تاکنون مؤسسه در نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم سالن شماره 3 غرفه 353 کرده است.

در این غرفه علاوه بر اینکه گزارش عملکرد مجموعه از ابتدا تا‌کنون و متد ‌و برنامه‌های آموزشی دوره‌های توان‌افزایی مدیران و مربیان قرآنی‌، دروس و اساتید ارائه می‌شود، طرح جمع‌آوری قرآن جهت اهدا‌ به مؤسسات قرآنی مناطق محروم و مستعد جهت استفاده در امر آموزش‌های قرآنی اجرا خواهد شد.

گفتنی است؛ زمان برگزاری نمایشگاه از یکشنبه 7 تا 13 تیر‌ماه از ساعت 17 تا 24 است.