صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۲۱۸۶۷
تاریخ انتشار : ۱۰ تير ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۹

گروه فعالیت‌های قرآنی: دو تلاوت از مرحوم استاد شحات انور در نوزدهمین روز ماه مبارک رمضان ارائه می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) در نوزدهمین روز از ماه مبارک رمضان دو تلاوت از مرحوم استاد شحات انور ارائه می‌شود که این تلاوت مربوط به سنین جوانی استاد و در حضور استاد مرحوم محمد عمران است و مرحوم شحات آیاتی از سوره مبارکه رعد را تلاوت کرده است.
ابتدای این فایل صوتی دربرگیرنده توضیحات مجری مراسم است که با کلمات و جملاتی زیبا به استقبال استاد شحات رفته است.
همچنین در زیر نوار کامل تلاوت مشهور «سوره‌های حاقه و معارج» ارائه شده که استاد شحات انور به تلاوت سوره فجر و آیاتی از سوره مبارکه قلم، حاقه و معارج پرداخته است.
تلاوت مشهور سُوَر حاقه و معارج در کنار تلاوت سوره نسا از جمله نخستین‌ تلاوت‌هایی بود که در کشور ما به علاقه‌مندان تلاوت‌های استاد شحات انور معرفی شد.

http://static.iqna.ir/1/editor/201507/shahat 1.flv

http://static.iqna.ir/1/editor/201507/shahat2.mp3