صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۲۶۵۱۸
تاریخ انتشار : ۲۰ تير ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۱
سفیر هند در دیدار با حدادعادل مطرح کرد؛

گروه ادب: سفیر هند در دیدار با رئیس بنیاد سعدی از حدادعادل خواست تا برای آموزش زبان فارسی در کشور هند منابع آموزشی و استاد برای دانشگاه‌های هندوستان اعزام کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی بنیاد سعدی، سفیر هند در دیدار با رئیس بنیاد سعدی با بیان اینکه خود وی و عده زیادی از مردم کشورش به زبان فارسی علاقه‌مند هستند، گفت: به شعرای زبان فارسی همچون مولوی، سعدی، حافظ و خیام علاقه بسیار دارم و هر روز برای یادگیری بیشتر زبان فارسی تلاش می‌کنم.
دینکار پرا کاشی سریواستاوا، سفیر هند در ایران در دیدار با غلامعلی حدادعادل ضمن ابراز خرسندی از فعالیت‌های این بنیاد، تصریح کرد: زبان فارسی اهمیت زیادی برای ما دارد، چراکه تا قبل از حضور انگلیس در هندوستان، زبان فارسی غالب بوده است و هنوز هم برخی از مردم فارسی می‌دانند و صحبت می‌کنند.
وی که مدت ماموریتش در ایران در شرف اتمام است از رییس بنیاد سعدی خواست تا برای آموزش زبان فارسی در کشور هند کمک و منابع آموزشی و استاد برای دانشگاه‌های هندوستان اعزام کند.
حدادعادل نیز در این دیدار با بیان اینکه حفظ جایگاه زبان فارسی در هندوستان برای ما اهمیت بالایی دارد، اظهار کرد: با توجه به علاقه شما به ایران و زبان و ادبیات فارسی، مایل بودم که قبل از بازگشت به کشورتان از نزدیک با بنیاد سعدی بیشتر آشنا شوید.
وی به فعالیت‌های بنیاد سعدی در امر آموزش و گسترش زبان فارسی اشاره کرد و گفت: بنیاد سعدی یک مرکز تحقیقات زبان فارسی در هندوستان دارد که سعی می‌کنیم از طریق این مرکز و همچنین رایزنی فرهنگی، کتاب‌های درسی آموزش زبان فارسی را که با آخرین روش‌های روز دنیا تولید و تألیف کرده‌ایم، به دست شما برسانیم.
حدادعادل با بیان اینکه تلاش می‌کنیم چراغ زبان فارسی در هند روشن بماند و پرفروغ‌تر شود، افزود: در این زمینه به همکاری شما و راهنمایی‌هایتان احتیاج داریم، بنابراین از شما می‌خواهیم پس از بازگشت به کشور هند و بازنشستگی، به عنوان دوستدار زبان فارسی در آموزش زبان فارسی فعال باشید.