صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۲۷۱۷۲
تاریخ انتشار : ۲۱ تير ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۶

گروه هنر: بر اساس اعلام دبیرخانه «سومین جشنواره بین‌المللی فیلم‌ویدیویی یاس»، صاحبان آثار تا پایان تیرماه سال جاری فرصت دارند که DVD نسخه بازبینی فیلم‌های خود را به دبیرخانه جشنواره واقع در موسسه رسانه‌های تصویری تحویل دهند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی جشنواره فیلم «یاس»،  مؤسسه رسانه‌های تصویری در سال دولت و ملت، همدلی و همزبانی، سومین جشنواره بین‌المللی فیلم ویدیویی یاس را با هدف تشویق فیلم‌سازان و تقدیر از سازندگانی که مبادرت به تولید آثاری با مضامین اسلامی و ملی کرده‌اند را برگزار می‌کند.

جشنواره فیلم یاس با ارسال فراخوان عمومی در مدت تعیین شده، پذیرای آثار سینماگران بوده و بر اساس اعلام دبیرخانه، با توجه به پایان مهلت ارسال آثار، فراخوان تمدید نمی‌شود.

همچنین در جشنواره امسال بخش طرح و ایده نیز برگزار می‌شود که مهلت ارسال آثار برای این بخش به پایان نرسیده است.

نویسندگان طرح و ایده فیلمنامه نیز تا ۳۱ تیرماه سال جاری فرصت دارند که آثار خود را حداقل در ۳ و حداکثر ۵ صفحه (هر صفحه ۲۰ خط) به صورت pdf روی سی دی و سه نسخه پرینت به دبیرخانه جشنواره ارائه دهند.

هدف از برگزاری بخش طرح و ایده، ارتقای کیفی ادبیات نمایشی و ارزیابی طرح‌ها و ایده‌هایی است که برای ساخت آثار ویدیویی بلند با رویکرد «دولت و ملت، همدلی و همزبانی»، «تحکیم خانواده»، «انقلاب اسلامی و دفاع مقدس»، «حادثه‌ای – پلیسی» و «کمدی» به نگارش درآمده باشد.

براساس، آئین‌نامه اعلام شده دبیرخانه جشنواره با توجه به هماهنگی‌های به عمل آمده با دبیرخانه جشنواره بین‌المللی فیلم فجر، آثار دارای پروانه ساخت ویدیویی (غیر سینمایی) صرفاً در جشنواره فیلم ویدیویی یاس قابل ارائه هستند.

سومین جشنواره بین‌المللی فیلم ویدیویی یاس اول تا ششم مهرماه سال جاری به دبیری حسین مسافرآستانه برگزار می‌شود.