صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۲۷۴۱۶
تاریخ انتشار : ۲۲ تير ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۵
در فرهنگ‌سرای اندیشه؛

گروه جامعه: نخستین همایش «عفت در قربانگاه غرب» با حضور نخبگان،اساتید و مهمانان خارجی در فرهنگ­سرای اندیشه برگزار می‌­شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، همایش «عفت در قربانگاه غرب» با حضور نخبگان، اساتید، مسئولان حوزه بسیج و سرحلقه­‌های صالحین و همچنین میهمانان خارجی از 5 قاره جهان صبح روز سه شنبه 23 تیرماه در فرهنگ­سرای اندیشه برگزار می‌شود.

گفتنی است در این همایش که با هدف به تصویر کشیدن 150 سال ستیز جهانی غرب با عفاف برگزار می­‌شود، مستندی از عفت در قربانگاه هالیود(عصر تروا) به­‌صورت خصوصی اکران و سپس مستندی کوتاه از زندگی مروه شروینی شهیده حجاب و نماد اعتراض به اسلام ستیزی غرب پخش می­ شود.

لازم به ذکر است در حاشیه این مراسم نمایشگاهی با عنوان نگاه غرب به زن با محتوای فصل­نامه طنین اندیشه، بروشور شهید شاخص سال، بسته فرهنگی در حوزه عفاف و حجاب  برپا خواهد شد.

همایش عفت در قربانگاه غرب از سوی فرهنگ­سرای اندیشه با مشارکت مجمع جهانی اهل بیت(ع) و موسسه فرهنگی خیبر فردا، 23 تیرماه جاری، ساعت 9 در آمفی تئاتر اندیشه برگزار می‌­شود.