صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۲۷۶۹۰
تاریخ انتشار : ۲۲ تير ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۴
یک هنرمند مشبک‌کار بیان کرد:

گروه هنر: یک هنرمند مشبک‌کار گفت: از برگزار کنندگان نمایشگاه‌ قرآن درخواست می‌کنم که برای سال بعد، بخش هنر نمایشگاه را به صورت متمرکز برگزار کنند و با برپایی چندین دوره این رویداد در سال، بر رونق هنرهای قرآنی بیفزایند.

محمدصادق محسنی، هنرمند مشبک‌کار در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) درباره نمایشگاه بیست‌و‌سوم چنین اظهار کرد: امسال اولین دوره‌ای بود که در نمایشگاه قرآن به عنوان غرفه‌دار حضور دارم، اما طی سال‌های گذشته همیشه از نمایشگاه قرآن به ویژه بخش‌های هنری آن دیدن کرده‌ام، اما فرصت یا موقعیت فراهم نمی‌شد که خود در آن حضور داشته باشم. با این توضیح باید بگویم که خوشحالم که توانستم در نمایشگاه این دوره حضور داشته باشم و امیدوارم در سال‌های آینده نیز این همکاری ادامه داشته باشد.

وی افزود: مشبک هنری است که من در آن فعالیت می‌کنم. این هنر ارتباط بسیاری نزدیکی با آموزه‌های قرآن دارد، زیرا هنری که با دست و چوب درآمیخته شده به نوعی احساس معنوی را در هنرمند زنده می‌کند، البته این هنر در سال‌های اخیر رشد محسوسی داشته است، زیرا به واسطه نمایشگاه‌های مختلف زیبایی‌های آن برای مردم آشکار شده است.

محسنی ادامه داد: نمایشگاه قرآن یکی از نمایشگاه‌هایی بوده که توانسته زیبایی‌های هنر قرآنی را برای بسیاری از مردم آشکار کند. نکته درخور توجه این است که کارگاه‌هایی که در نمایشگاه برگزار می‌شود جدا از اینکه مردم را با هنرهای قرآنی آشنا می‌کند توانسته این امکان را فراهم آورد که هر فرد حداقل دریافت کند که برای روی آوردن به سمت هنر قرآنی حتماً نیاز به سرمایه کلان مادی نیست، بلکه می‌توان با سرمایه‌گذاری اندک هنر قرآنی را آموخت.

هنر ایرانی در جهان زبانزد است

این هنرمند درباره استقبال مردم نیز چنین نظر داد: امسال استقبال خوبی از نمایشگاه به عمل آمده به ویژه جوانانی که نسبت به هنرهای قرآنی از خود اشتیاق نشان می‌دهند. در این میان یک نکته وجود دارد آن نیز این‌که کاش می‌شد شرایطی به وجود آید که در طول سال باز هم چنین رویدادهایی برگزار می‌شد تا ما شاهد رونق هر چه بیشتر هنر قرآنی باشیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: هنر ایرانی در جهان زبانزد است، بخش عمده‌ای از این مسئله نیز از اینجا نشئت می‌گیرد که هنر قرآنی ما با آموزه‌های قرآنی پیوند خورده است. برای همین تا آنجا که می‌توان باید در این حوزه سرمایه‌گذاری کرد، چون هزینه‌ای که برای آن انجام می‌شود، چندین برابر برگشت سرمایه خواهد داشت.

محسنی در پایان توصیه کرد: پیشنهاد من این است که تمرکز بیشتری برای بخش هنری نمایشگاه در نظر گرفته شود. به این نحو که هم بخش نمایشگاهی و هم بخش کارگاهی در یک محل باشد، زیرا این تمرکز بیشتر به روی رونق  بخش هنری تاثیرگذار خواهد بود.