صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۲۸۲۵۰
تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۳
به همت مؤسسه ‌سابقون؛

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مراسم تجلیل از خادمان قرآن شهرستان آبدانان به همت مؤسسه قرآنی سابقون برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مراسم تجلیل از خادمان قرآن شهرستان آبدانان به همت مؤسسه قرآنی سابقون ‌امروز چهارشنبه، 24 تیر‌ماه برگزار می‌شود.

مؤسسه قرآنی سابقون آبدانان در بیست و هشتمین روز از ماه رمضان‌، به‌منظور پاسداشت فعالان قرآنی و تشویق‌ قرآن‌آموزان به ادامه راه این عزیزان، مراسم تجلیل از 10 خادم و فعال قرآنی استان ایلام شهرستان آبدانان را برپا می‌کند.

در ابتدای این مراسم، محفل انس با قرآن کریم در ساعت 18 در مکان آمفی تئاتر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، با حضور قاریان‌، علاقه‌مندان، مسئولان و فرماندار شهر برپا خواهد شد و در ادامه امام جمعه به ایراد سخنرانی پیرو برکات ماره رمضان خواهد پرداخت.

در این مراسم که حضور بانوان و آقایان به‌صورت عموم آزاد بلا‌مانع است، مراسم جزء‌خوانی برگزار خواهد شد.

در حاشیه این تجلیل از خادمان قرآن، برگه‌هایی با محتوای یک جزء قرآن کریم به همراه تفسیر، میان حاضران توزیع می‌شود که با قرائت این برگه‌ها، مراسم جزء‌خوانی برگزار می‌شود.

گفتنی است؛ در انتهای این مراسم، حاضرین نماز مغرب و عشا‌ و مراسم افطاری را به جا خواهند آورد.