صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۳۱۴۵۱
تاریخ انتشار : ۲۹ تير ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۷

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مراسم اختتامیه جلسه مرکزی تلاوت قرآن جامعه قاریان مشهد در مسجد کرامت این شهر برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مراسم اختتامیه جلسه مرکزی تلاوت قرآن جامعه قاریان قرآن مشهد در مسجد کرامت این شهر‌ روز گذشته، ‌28 تیر از ساعت 21 تا 24 برگزار شد.

در بخش ابتدایی این مراسم ابتدا جزء سی‌ام قرآن کریم تلاوت شد و سپس قاری ممتاز نوجوان سید‌محمد‌جواد علمی، نفر اوّل مسابقات قرائت تقلیدی برنامه اسراء شبکه سراسری قرآن با تلاوت زیبای خود حاضران را به وجد آورد.

محسن حاجی حسنی کارگر، نفر اوّل مسابقات بین‌المللی قرائت قرآن مالزی دیگر قاری تلاوت‌کننده در این مراسم بود.

سپس علیرضا اسحاقی، قاری ممتاز نوجوان و دارنده رتبه دوم قرائت قرآن مسابقات سراسری تلاوت سازمان تبلیغات اسلامی کشور به تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید پرداخت.

در بخش پایانی این مراسم سیدعلی سرابی، قائم مقام شورای عالی قرآن و مرکز طبع و نشر قرآن کریم به سخنرانی پرداخت و به حمایت‌های مقام معظّم رهبری از فعالیت‌های قرآنی اشاره کرد و از دست‌اندرکاران فعالیت‌های قرآنی به‌خصوص برگزار‌کنندگان این مراسم تقدیر و تشکر کرد.

سخنان محمدمهدی آقامحمدیان، مدیرعامل جامعه قاریان قرآن مشهد پایان بخش این مراسم بود و در انتها به مانند هر سال به اعضای این جلسه و برترین‌ها جوایزی اهدا‌ شد.

امّا برنامه‌ای که این مراسم را از مراسم سال‌های قبل متمایز کرد این بود که سید‌علی سرابی به نمایندگی از طرف دفتر مقام معظّم رهبری سه انگشتر از سوی رهبر معظّم انقلاب به استاد سیدمجتبی‌سادات فاطمی، کارشناس مسئول مرکز آموزش نخبگان جامعه قاریان قرآن مشهد‌، سید‌محمدجواد علمی و محسن حاجی‌حسنی کارگر اهدا‌ شد.

گفتنی است؛ به همه افرادی که در محفل انس با قرآن برگزار شده در طلیعه مبارک رمضان در حسینیه امام خمینی(ره) تهران در حضور مقام معظّم رهبری به اجرای برنامه پرداخته‌اند و بعضی اساتید دیگر یک عدد انگشتر از سوی معظّمٌ له اهدا‌ شده است.