صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۳۱۹۲۹
تاریخ انتشار : ۳۱ تير ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۲

گروه دانشگاه: شماره ۴۰ فصلنامه علمی – پژوهشی انقلاب اسلامی با ده مقاله به همت دانشگاه معارف اسلامی قم چاپ و منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) فصلنامه علمی – پژوهشی انقلاب اسلامی به صاحب‌امتیازی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، در تیراژ یک هزار نسخه توسط انتشارات دانشگاه معارف اسلامی چاپ و منتشر شد.

این شماره از فصلنامه شامل مقالاتی از قبیل؛ اثرگذاری بیداری اسلامی خاورمیانه عربی بر روابط بین‌الملل نوشته حسین مسعودنیا و مسعود رضائی، چشم‌اندازهای بشر در نظریه اسلامی و نظریه انتقادی روابط بین‌الملل رویکرد تطبیقی نوشته روح الامین سعیدی، بررسی رابطه حزب‌الله لبنان با امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران از منظر واقع‌گرایی نوشته محسن باقری و محمد علی بصیری است.

سازمان‌دهی در انقلاب اسلامی ایران نوشته حسین احمدی‌منش و محمد احمدی‌منش، بررسی زمینه‌ها، علل و امکان وقوع انقلاب رنگی در جمهوری اسلامی ایران نوشته مرتضی اشرافی، مسجد، بسیج سیاسی و انقلاب اسلامی بررسی سعودی، دوره تاریخی سال‌های 1341 تا 1357 نوشته مرتضی شیردودی و جعفر ساسان نیز از دیگر مقالات این شماره از فصلنامه هستند.

همچنین این فصلنامه مقالاتی از محمد صادق مهدوی و سینا کلهر، یحیی صفوی و هادی ابراهیمی کیایی و نیز علی خداوردی، محسن ملک افضلی، عبدالله امیدی فرد و سید محمد علی هاشمی‌راد در خود جای داده است.

محسن باقری و محمدعلی بصیری در مقاله خود تحت عنوان بررسی رابطه حزب الله لبنان ملی جمهوری اسلامی ایران، هدف خود را بررسی دلایل حمایت از حرب الله و تاثیرات آن بر ابعاد مختلف امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران با استفاده از نظریه‌های سازه‌انگاری و نوواقع گرایی می‌دانند که این مقاله به دنبال پاسخ به این سوال است که چرا ایران از حرب الله لبنان حمایت می‌کند.

علاقه‌مندان برای تهیه این فصلنامه می‌توانند به نشانی ؛ قم، خیابان شهداء، روبروی بانک سپه، شماره 723مراجعه کرده و یا با شماره تلفن 02537734327 تماس بگیرند.

همچنین علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به نشانی www.maaref.ac.ir فایل pdf مقالات را همراه با آرشیو شماره‌های قبلی در سایت مذکور مشاهده کنند.