صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۳۷۶۹۶
تاریخ انتشار : ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۱
از سوی خانه قرآن گل نرجس؛

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: طرح «شکوفه‌های قرآنی» از سوی خانه قرآن گل نرجس‌ شهرستان ابهر اجرا شد.

طاهرخانی، مدیر خانه گل نرجس شهرستان ابهر در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با بیان این مطلب گفت: طرح «شکوفه‌های قرآنی» از سوی خانه قرآن گل نرجس، شهرستان ابهر به‌منظور پرورش خردسالان 4 تا 6 سال در حال برپایی است.

وی ادامه داد: این کلاس‌ها که شامل بهره‌مندی از آیات قرآن، اشارات، آموزش لحجه قرآنی، روخوانی، نقاشی است، همه روزه از ساعت 9:30 تا 11:30 در مکان خانه قرآن برگزار می‌شود.

مدیرخانه قرآن گل نرجس افزود: خانه قرآن با تجربه برگزاری دوره‌های آموزش قرآن در ایام تابستان یک‌سری کلاس‌های آموزشی قرآن را برای دانش‌آموزان برگزار کرده است.

وی درباره کلاس‌های ویژه دانش‌آموزان گفت: دانش‌آموزان به‌منظور بهره‌مندی از اوقات فراغت تابستان در کلاس‌های حفظ جزء 30 قرآن، روخوانی و روان‌خوانی، نقاشی، خط و زبان انگلیسی طی روزهای زوج حضور دارند.

طاهرخانی با تأکید بر اینکه خانه قرآن «گل نرجس» برای همه مقاطع سنی دوره‌هایی را در‌‌نظر گرفته است، گفت: خانه قرآن ویژه بزرگسالان بانو برنامه‌های قرآنی را در‌نظر گرفته است که این دوره‌ها شامل روخوانی، روانخوانی، فصیح‌خوانی، مفاهیم‌، تجوید است که در روزهای فرد در ساعت 8:30 تا 9:30 در مکان خانه قرآن برپا می‌شود.

یادآور می‌شود، این خانه قرآن در استان زنجان، شهرستان ابهر، شهرک گلسار، سروستان 13 پلاک  408 واقع شده است.