صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۳۸۴۰۷
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۰

گروه فعالیت‌های قرآنی: با افتتاح دارالقرآن فرهنگ‌سرای خاوران، فعالیت‌های قرآنی جنوب شرق تهران با محوریت این فرهنگ‌سرا ادامه پیدا می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در راستای توسعه علوم قرآنی و حدیث، آشتیانی از افتتاح دارالقرآن فرهنگسرای خاوران خبر داد.
رئیس فرهنگ‌سرای خاوران گفت: پیرو تأکیدات مقام معظم رهبری در جهت پرورش و تربیت حافظان قرآن‌ کریم این مرکز مجهز راه‌اندازی می‌شود.
وی افزود: این مرکز خانواده‌محور است و قرار است در تمام سطوح آموزش‌های قرآنی اعم از کلاس‌های علوم قرآنی، علوم تفسیری، سبک زندگی، حدیث شناسی، نهج البلاغه، صحیفه سجادیه، حفظ، تجوید، قرائت، تفسیر، مشاوره قرآنی و پژوهش قرآنی فعالیت کند.
آشتیانی تصریح کرد: پرورش نیروی انسانی در حوزه قرآن، آموزش به کودکان از دوره پیش‌دبستانی، آموزش‌های سبک زندگی در قالب کارگاه‌های آموزشی، آموزش‌های تخصصی و عمومی به تمامی اقشار جامعه از جمله فعالیت‌هایی است که در این مرکز دنبال خواهد شد و این دارالقرآن از اساتید برجسته قرآنی در همه زمینه‌ها بهره خواهد برد.
وی عنوان کرد: می‌توان از دارالقرآن حضرت ابوطالب(ع)  به‌عنوان یک اتاق فکر قوی در راستای توسعه مبانی قرآنی در جامعه بهره برد و در ادامه هدف از نامگذاری این مرکز را تجلیل از مقام والا‌ی عموی بزرگوار پیامبر اکرم (ص) و پدر گرامی حضرت علی (ع) که یکی از بزرگترین حامیان ایشان در ابتدای امر رسالت بود بیان کرد.
آشتیانی در پایان از افتتاحیه فروشگاه قرآنی در حاشیه این مراسم خبر داد و از علاقه‌مندان برای بهره‌مندی هر چه بیشتر دعوت کرد تا به نشانی، میدان خراسان، خیابان خاوران، فرهنگسرای خاوران مراجعه کنند.