صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۳۹۱۶۵
تاریخ انتشار : ۱۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۰
مرعشی اعلام کرد:

گروه سلامت: رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت با اشاره به افزایش فاصله بین محل پیاده شدن از اتوبوس تا رسیدن به مسجد‌الحرام در حج جاری، از زائران ایرانی خواست با روزی نیم تا یک ساعت پیاده‌روی خود را برای حج آماده کنند.

سید علی مرعشی، رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با اشاره به فاصله حدود یک تا یک و نیم کیلومتری ایجاد شده از محل پیاده شدن زائران ایرانی از اتوبوس تا مسجد‌الحرام، گفت: زائران مجبور هستند این فاصله را پیاده طی کنند.

وی ادامه داد: البته برای زائران بیمار یا افرادی که نمی‌توانند پیاده‌روی زیادی انجام دهند، همه ساله دولت عربستان طرحی را اجرا و ویلچرهای زیادی را در این مسیر قرار می‌دهد تا زائران بتوانند از آنها استفاده کنند.

مرعشی با اشاره به اینکه در سال جاری به دلیل ساخت‌وسازهای طرح توسعه مسجد‌الحرام این فاصله زیاد شده است، گفت: نزدیک‌ترین مسیر از جایی که زائر از اتوبوس پیاده می‌شود تا رسیدن به مطاف و کعبه بیش از یک کیلومتر پیاده‌روی لازم است.

وی اعلام کرد: ما از پزشکان حج تمتع خواستیم تا آماده‌سازی زائران اعزامی به حج را در دستور کار آموزش‌های خود قرار دهند که یکی از این آموزش‌ها آماده کردن زائران برای چنین پیاده‌روی‌هایی است.

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت به زائران اعزامی به حج تمتع توصیه کرد طی مدت زمان باقی مانده تا اعزام، برنامه مرتب پیاده‌روی را در برنامه روزانه خود قرار داده و نیم تا یک ساعت در روز پیاده‌روی کنند.

وی همچنین به زائران توصیه اکید کرد طی سفر حج، مایعات را بیش از اندازه‌ای که در ایران مصرف می‌کردند، استفاده کنند و افزود: حدود 30 روز زندگی جمعی در مکه و مدینه آمادگی هم‌اتاقی و مجالست با افراد مختلف را طلب می‌کند.

مرعشی افزود: با توجه به گرمای امسال و احتمال گرمازدگی زائران بهتر است امکانات لازم مثل کلاه، چتر و عینک آفتابی را همراه داشته باشند و از حضور در آفتاب به مقدار زیاد خودداری کنند، همچنین داروهای مورد نیازشان مثل داروی فشار خون، بیماری قلب، بیماری قند، بیماری مفاصل و ... را همراه داشته ببرند و اگر از عینک یا سمعک استفاده می‌کنند، یک عینک و سمعک اضافه را نیز همراه داشته باشند.