صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۳۹۳۰۷
تاریخ انتشار : ۱۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۹

گروه اجتماعی: مدرس حوزه علمیه نمازی خوی گفت: رشوه‌خواری به یکی از معضلات اجتماعی در جامعه تبدیل شده و متاسفانه برخی از افراد به این گناه آلوده شده‌اند.

حجت‌الاسلا‌م هادی محمدلو، مدرس حوزه علمیه نمازی خوی در گفت‌و‌گو با  خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، اظهار کرد: رشوه‌خواری و پول حرام در دین اسلام مورد نهی قرار گرفته و افراد باید با توجه به فرامین الهی و سیره پیامبر(ص) و معصومین(ع) از ارتکاب به این گناه خودداری کنند.

وی در ادامه افزود: ربا، رشوه خواری و مال اندوزی و کسب روزی حرام علاوه بر داشتن گناه اخروی سبب خسران در زندگی شده و قطعا از نظر تربیت اسلامی نماز، روزه و عبادت فرد در پیشگاه خداوند متعال مورد قبول واقع نمی شود.

محمدلو با اشاره به تربیت فرزندان با اصول و قواعد اسلامی اظهار کرد: افرادی که به این گناه آلوده شده‌اند، در تربیت فرزندان خود با روش‌های اسلامی و منطبق با دین اسلام دچار مشکل شده و این موضوع یکی از آثار و تبعات استفاده از مال حرام است.

وی تصریح کرد: همه افراد جامعه باید پایبند به قانون بوده و برای داشتن اقتصادی سالم و به‌دور از هرگونه مال‌اندوزی‌های نادرست در جامعه از هیچ تلاشی در این راستا دریغ نکنند.

محمدلو ادامه داد: روحانیون نقش مهمی در هدایت و بیان راهکارهای مناسب در جهت اصلاح جامعه داشته و این قشر فرهیخته باید در همه حال امر به‌معروف و نهی از منکر را در جامعه جاری کند.

مدرس حوزه علمیه نمازی خوی بیان کرد: استفاده از پول‌های حرام و رشوه برای کمک به فقیران و مستمندان جایز نیست و این کمک‌های انسان دوستانه باید با مصادیق و اموال حلال و با هدف جلب رضایت خداوند متعال انجام شود.