صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۳۹۷۳۶
تاریخ انتشار : ۱۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۴
حجت‌الاسلام نکونام:

گروه سیاسی: خطیب جمعه شهرکرد ارتقا دانش و فنآوری با روحیه جهادی را ضرورت پیش از پیش جامعه امروز دانست و گفت: جهاددانشگاهی باید تلاش کند با مدیریت علمی و تولید علم به معنای واقعی کلمه کشور را در زمینه‌های مختلف تغذیه و هدایت کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، حجت‌الاسلام محمدعلی نکونام، امام جمعه شهرکرد 16 مردادماه در خطبه‌های این هفته نماز جمعه با بیان اینکه حق در عالم یک چیز و آن هم خداوند متعال است، گفت: به دنبال حق رفتن از نشانه‌های حکمت است و کسی که دنباله رو حق است باید به دنبال مکتب انبیا نیز باشد.
وی اظهارکرد: حق ویژه خدا، پیامبر(ص)، ائمه معصومین(ع) و در زمان غیبت ولی فقیه است و انسان همواره باید ملازم حق باشد یعنی از آن کسی که حق دارد تبعیت کند.

خطیب جمعه شهرکرد همچنین به 16مردادماه سالروز تاسیس جهاددانشگاهی در سال 1359 اشاره و تصریح کرد: جهاددانشگاهی با سه هدف حرکت در بدنه دانشگاه و جهادی کردن آن، ایجاد روحیه جهادی در دانشگاه‌ها و ارتقا دانش و فنآوری، باروحیه جهادی تاسیس شد.

حجت‌الاسلام نکونام ارتقا دانش و فنآوری با روحیه جهادی را ضرورت پیش از پیش جامعه امروز دانست و خاطرنشان کرد: امیدواریم روزی برسد که بین دانشگاه و بدنه کشور یک ارتباط تنگاتنگ ایجاد شود.

وی افزود: جهاددانشگاهی باید تلاش کند با مدیریت علمی و تولید علم به معنای واقعی کلمه کشور را در زمینه‌های مختلف تغذیه و هدایت کند.

حجت‌الاسلام نکونام با اشاره به 17مرداد و تبریک روز خبرنگار، افزود:خبرنگاران وظیفه خطیر خدمت رسانی به افکارعمومی را بر عهده دارند که رسالت بسیار خطیری است.

وی افزود: خدمت به نظام و دین از دیگر وظایف خبرنگار است که با آگاهی بخشی به جامعه در راستای تقویت و تحکیم نظام نقش آفرینی کند اما باید این اطلاع رسانی با صداقت و سلامت همراه باشد.
امام جمعه شهرکرد در ادامه به 21مردادماه روز حمایت از صنایع کوچک اشاره کرد و گفت: صنایع کوچک تاثیر بسزایی در رشد ارتقا تولید جامعه دارند و منظور از صنایع کوچک واحدهایی با اشتغال کمتر از 50نفر است.

حجت‌الاسلام نکونام با بیان اینکه اکنون 81 هزار واحد صنعتی کوچک در کشور فعال است، تصریح کرد: این واحدها 92 درصد از کل واحدهای کشور راشامل می‌شوند که بیش از یک میلیون نفر در این واحدها شاغل هستند.

وی تاکید کرد: صنعت کشور باید با حمایت از بخش تولید و ایجاد اشتغال، در راستای رفع معضل بیکاری در کشور اهتمام ویژه داشته باشد.