به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، به نقل از ستاد خبری هشتاد و دومین دوره دانشافزایی زبان فارسی، رضامراد صحرایی، سرپرست معاونت آموزش و پژوهش بنیاد سعدی با بیان اینکه آزمون تعیین سطح در روز چهارشنبه، 14 مردادماه در دو نوبت صبح و بعد از ظهر انجام شد، اظهار کرد: تعیین سطح زبانآموزان ابتدا از طریق آزمون کتبی همگانی انجام شد و پس از تصحیح اوراق و تحلیل نمرات، آزمون شفاهی و نگارش صورت گرفت.
وی درباره سطح دستهبندیها چنین توضیح داد: با توجه به اینکه در این دوره دانشافزایی بیش از 200 دانشجو و استاد زبان فارسی شرکت کردهاند، پس از آزمون و براساس حد نصاب کلاسها، چهار سطح در نظر گرفته شد که ترتیب آنها به این شکل است؛ 6 کلاس سطح مقدماتی، 5 کلاس سطح میانی، 3 کلاس سطح پیشرفته و یک کلاس فوق دوره عالی.
صحرایی در ادامه اضافه کرد: پس از انجام این فرایند کلاسهای آموزشی به صورت رسمی از 17 مردادماه آغاز شد و طبق برنامه زبانآموزان از صبح تا ظهر 3 کلاس خواهند داشت.
مسئول برگزاری دوره دانشافزایی در بنیاد سعدی بیان کرد: در کلاسهای آموزشی کل دوره دانشافزایی، درسهایی همچون «نوشتن و دستور»، «درک خواندن»، «بیان شفاهی»، «ایرانشناسی» و «درک شنیدن و صحبت کردن» تدریس میشود و دانشجویان جمعاً به مدت 80 ساعت کلاس درسی خواهند داشت.
وی همچنین به جلسه توجیهی آموزشی و بیان قوانین دانشگاه و دوره دانشافزایی که در اولین روز دوره دانشافزایی با حضور رییس دانشکده ادبیات و معاون دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی، معاون بینالملل بنیاد سعدی و توسط مسئولان دوره برگزار شد، اشاره کرد و گفت: این جلسه صبح 13 مرداد و قبل از مراسم افتتاحیه در تالار مولوی دانشکده ادبیات دانشگاه شهید بهشتی با حضور اکثریت فارسیآموزان برای معرفی هر چه بیشتر دوره برگزار شد.
صحرایی افزود: در این جلسه تمامی شرایط دوره، زمان برگزاری کلاسهای صبح و برنامههای فوق برنامه مطرح شد و همچنین رعایت نظم و قوانین در کلاسها و فوق برنامهها توسط هر یک از مسئولان مرتبط بیان شد و سپس هر یک از استادان و سرپرستان خود را معرفی کردند.