صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۴۱۵۸۸
تاریخ انتشار : ۲۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۳
از سوی جامعه قاریان مشهد انجام گرفت؛

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: پنجمین مرکز آموزش تخصصی قرآن کودک و نوجوان‌ توحید به همت جامعه قاریان مشهد راه‌اندازی شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مرکزآموزش تخصصی قرآن کودک و نوجوانان توحید از سوی مجمع قاریان مشهد راه‌اندازی شد.

این مرکز که در طبقه منهای یک مجتمع جامعه قاریان مشهد واقع شده است، به‌زودی به‌طور رسمی افتتاح خواهد شد.

مرکز آموزش تخصصی قرآن کودک و نوجوان‌ «توحید» با هدف ترویج فرهنگ قرآن و پرورش جوانان قرآنی با علوم قرآن و احادیث راه‌اندازی شده است.

در این مرکز فعالیت‌های قرآنی ـ هنری از جمله آموزش روخوانی، روانخوانی، حفظ، نقاشی، برای خردسالان و دانش‌آموزان در حال برپایی است.

مرکز آموزش تخصصی قرآن «توحید» در طی هفته برای کودکان 4 تا 6 سال در نوبت صبح و دانش‌آموزان 7 تا 15 سال در نوبت بعد‌ازظهر کلاس‌هایی را برگزار می‌کند.

حضور مربیان قرآنی با تجربه در این مرکز و تربیت خردسالان و جوانان با قرآن و مفاهیم قرآنی یکی از مهمترین هدف‌ها است که در رأس قرار گرفته است.

یادآور می‌شود، این مرکز در مشهد، بزرگراه امام علی(ع)، بلوار ادیب جنوبی 7/1‌، نبش سه راه واقع شده است.